Például, "44 % ban hasznosan értékelsz válaszokat",ezt hogyan állapítsák meg?
Pozitív=zöld=hasznos
Negatí=piros=nem hasznos
12-es válasz, 23:54-kor.
Már értem, hogy a 17:33-kor megjelent 10-es válaszodban miért helyteleníted az elnevezést.
A 10:19-kor megjelent 8-as válaszodban csak linkelted a használati útmutatót, de nem olvastad el.
„Minden felhasználó a jogosultsági szintje és az értékelései alapján egy értékelési százalékot kap. Ez annál magasabb, minél több hasznos választ értékel hasznosnak és nem hasznos választ nem hasznosnak.”
Lásd: [link]
Tehát, megint rossz válaszokat írtál:
„Ha 10 válaszból ötöt negatívan értékelsz, ötöt pozitívan, akkor 50%-ban tartod a válaszokat hasznosnak.” „Pozitív=zöld=hasznos Negatí=piros=nem hasznos”.
A számpéldád egyáltalán nem állja meg a helyét.
Ugyanis, ha öt választ hasznosnak értékel valaki, ötöt pedig nem hasznosnak, attól egyáltalán nem biztos, hogy 50% lesz az értékelési százaléka.
Ugyanis, akár 100% is lehet, ha öt olyan választ értékelt hasznosnak, ami hasznos értékelésű lett, és öt olyan választ értékelt nem hasznosnak, ami nem hasznos értékelésű lett. De ennyi és ilyen értékelései esetén akár 0%-os is lehet az értékelési százaléka, ha öt olyan választ értékelt hasznosnak, ami nem hasznos értékelésű lett, és öt olyan választ értékelt nem hasznosnak, ami hasznos értékelésű lett. És a két érték közt sokféle más érték lehet, ha vegyesen történt.
Például, itt a 7/14-es válasz nem hasznosnak, 20%-osnak lett értékelve; az értéken kívül piros színezés is mutatja. [link] A 6. és 7. értékelő hasznosnak értékelte, emiatt mégsem nőttek, hanem csökkentek a válaszértékelési százalékaik, mert nem hasznosnak értékelt választ értékeltek hasznosnak.
Úgyhogy nem rossz a megfogalmazása a gyakorinak, nem úgy kéne megnevezni, ahogyan te javasoltad. Nem az számít, hogy hány százalékban értékeli valaki hasznosnak a válaszokat.
Kösz mindenkinek amúgy,,,
hasznosan értékelsz válaszokat",ezt hogyan állapítsák meg?
Tehát nem az én válaszom hasnossága, a lényeg most.
Hanem az én ÉRTÉKELÉSM HASZNOSSÁGA.
Ha én vagyok aki nemérti mit kérdezek akkor,, bocsánat de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!