Budapesten van zongoraokatás tanfolyamként?pl egyetemen,szakközépsuliban?
Figyelt kérdés
Felnőttként kb nulla tudással. Ahol pl befizetek havonta x ft-ot és járunk 10-20-an tanulni heti 2x . De nem diplomaszerzés céllal.
Van ilyenre lehetőség? vagy csak magántanránál ?
2020. aug. 4. 10:15
1/2 anonim válasza:
Nem tudok ilyesmiről, de a magántanár a legjobb, ugyanis mindenki más tempóban fejlődik, így csak veled foglalkozik, úgy tud tanítani ahogy neked jó, ha valaki lassú az nem fogja vissza a csoport többi tagját.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi!
Csak nekem minden tudásom nulla jelenleg így lehet nekem pont jó lenne egy ilyen csoport és nagyobb tudással már magánba is mennék,hogy gyorsabb legyen.
Amúgy pont találtam egy ilyet amire gondoltam,írtam nekik,hátha tudok még jelentkezni :) sajnos lejárt a határidő-
2020. aug. 4. 11:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!