Milyen munka területen tudom alkalmazni a saját rajz stílusom?
Gondoltam animátor leszek,de miután azt mondták h ott egy adott rajz stílustban kell megcsinálni az animációt, gondolkodtam az illustrátoron, de arról nem találok részletes leírást, h mit csinálna.
Egy ideje saját rajz stílusomban szeretnék animációkat készíteni, de erre gondoltam nem lesz lehetőségem, mint szakmában.
Itt mondták, hogy az adott rajzsítlusban kell animátorkodnod vagy pedig a rajzsuliban? Egyébként, ha például animátornak tanulsz, akkor igenis kell saját stílus, mert egy akár hároméves felsőoktatási képsében is minimum három saját vizsgafilmet össze kell hoznod, és ott elvárják a saját stílust. Illetve sok évközbeni feladatnál is.
Az illusztrátor bármi lehet, lehet, hogy csak tankönyveket illusztrálsz, vagy brossúrát, de előfordulhat, hogy regényeket, gyerekkönyveket, szakácskönyveket.
Amúgy igenis van lehetőséged saját stílusban animálni. Nézz szét csak a YouTube-on, egy csomó rövid animáció, akár vizsgafilm, akár pályázatra készült, saját stílusos.
Itt mondták.
És annyit tudok h youtubra fel lehet tölteni sajátott,meg persze egyetemre is kell, de én pénzért akarok ilyen munkát.
Azt látod, én is.
De akkor is kell a saját stílus. Fel sem vesznek animációs iskolába, még OKJ-be sem, ha nincs.
Ez attól is függ, hogy milyen az a három rajzstílus.
Ha mondjuk animés (ez csak példa), akkor azt inkább magán jellegű animációka használd!
De ha komolyan ezzel akarsz foglalkozni, érdemes keresned ez iskolát! Nagy cégek csak akkor fedezhetnek fel, ha már van egy összeállított, igényes portfóliód, karaktertervezésből, animatikból, pár másodperces animációból.
#4 Nem mondtam h 3 van😅
#3 -as válaszolónak szóltam, mert azt már le írtam a kérdésben, csak h figyeljen.
#4 nem animés. És tudom. Nem us ez volt a kérdésem.
Az összes válaszoló én vagyok, bocs, hogy félreértettem.
A kérdésed alapján gondolom, hogy fiatal vagy, olyan 17-20 közöttinek tippellek. Az animás csak példa volt, de ezt írtam is. Én animációt tanultam, és segíteni próbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!