Hol tudom alkalmazni, használni azt amit programozás órán tanulok?
Jelenleg Java-t tanulok elég alap szinten, de azért már pár komolyabb programot tudok írni. Nem olyan nagyon durva, mondjuk előre megadott adatokból adott kérdésekre válaszolás (pl fel van sorolva egy csomó ember név, mellette hogy férfi vagy nő, és hogy hány perc alatt futnak le egy x távot, és olyan kérdésekre való válaszolás, mint hogy hány férfi vagy nő van, mennyi az átlag idő stb) Elég bonyolultan fogalmaztam de talán érthető.
Feltudom ezt jelenleg valahol használni egy kis bevétel szerzéshez valahol?
Vagy később ha kicsit többet tudok majd, feltudom ezt használni valahol bevételszerzés céljából? Pl egy weboldal, ahol emberek leírják milyen programra van szükségük, és azt pénzért megcsinálni
Tudsz pénzt keresni azzal a tudással, hogy egyjegyű számokat össze tudsz adni? Nem.
Amiker felsoroltál azok nagyon alap programok, amik sok esetben bárhol megtalálhatóak a neten, mivel mindenhol ilyen alap feladatokkal oktatnak. Viszont, amikor jó vagy belőle, akkor már fizetnek érte. Ahogy a matematikust is megfizetik, csak nem azért, hogy egyjegyű számokat összeadjon, hanem hogy komplex matematikai kérdésekre keresse a választ.
"Pl egy weboldal, ahol emberek leírják milyen programra van szükségük, és azt pénzért megcsinálni"
A létező legkevésbé hatékony útra sikerült rátapintani. Ha csinálni akarod, inkább alkoss: rendszert tervezz valódi tömegek valódi nehézségeit megoldani, ami aztán a te beavatkozásod nélkül, néhány jól fizetett fejlesztővel és adminisztratív erővel képes üzemelni és fejlődni. Ekkor gyakorolhatsz magadra nyomást, hogy kiötleteld a következőt, és már fejleszteni se feltétlen neked kell (más kérdés, hogy ott vagy és kb ráérsz, meg szereted csinálni). Kész, jön a kövi, több ember, több cég, találsz jó anyagot ügyvezetőnek, idővel már csak ti óriások tárgyaltok egymással... Szerintem ez az irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!