Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi lehet ennek a zenének a címe?

Mi lehet ennek a zenének a címe?

Figyelt kérdés

Régi külföldi sláger lehet 1 nő énekli vagy több nő is azt nem tudom. Barátnőmnél hallottam a tvben valamilyen adáson ment és a címét sajnos nem jegyeztem meg.

Azon a csatornán szerintem jobban inkább mai slágerek mentek külföldiekből. Na szóval meg próbálom így Leirni nem valami jó az angol tudásom előre közlöm. Dalszöveg valami ilyesmi.

Héráhévá hé tyapárira ó enene nenceszí aúú (szóval van benne ilyen aúú aranyos női kutya ugatast utánzó hang) éá símoz ejtyapapira veirej rajkan nenceszí

2020. júl. 25. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos angol? :DD
2020. júl. 25. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ez lenni neminkább magyarfajta ősbevándorló bantunyelv(vagy tapyrnyelv...)?!
2020. júl. 25. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj 😂
2020. júl. 25. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem inkább orosz volt?
2020. júl. 25. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Shakira she wolfban van farkas üvöltés :D
2020. júl. 25. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az lesz, amit az uccsó ír, asszem vacca vacca a címe
2020. júl. 25. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Két tippem:

Rednex - Spirit of the hawk feldolgozása, vagy élő (van köztük csaj is)

Adiemus - Adiemus (Erre, ha így írod be, mintha az előadó is, meg a dal is Adiemus lenne, akkor asszem az eredeti verziót dobja ki. Meg még pl Enyát szoktak odaírni hozzá, aki még pl az Orinoco flow-t is énekli; de szerintem talán Adiemusból nem Enya az eredeti.)

Ezek voltak tehát a tippjeim, köszönöm a figyelmet. :) Az Adiemus sanszos amúgy nagyon , remélem, eltaláltam. :):)

2020. júl. 25. 23:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Shakira she Wolf lesz az, megvan köszönöm. És azoknak akik normális választ adtak. Akik segítettek. Köszönöm.Shakira she Wolf lesz az, megvan köszönöm. És azoknak akik normális választ adtak. Akik segítettek. Köszönöm.
2020. júl. 26. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szupi!👏
2020. júl. 26. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!