Mi lehet ennek a zenének a címe?
Régi külföldi sláger lehet 1 nő énekli vagy több nő is azt nem tudom. Barátnőmnél hallottam a tvben valamilyen adáson ment és a címét sajnos nem jegyeztem meg.
Azon a csatornán szerintem jobban inkább mai slágerek mentek külföldiekből. Na szóval meg próbálom így Leirni nem valami jó az angol tudásom előre közlöm. Dalszöveg valami ilyesmi.
Héráhévá hé tyapárira ó enene nenceszí aúú (szóval van benne ilyen aúú aranyos női kutya ugatast utánzó hang) éá símoz ejtyapapira veirej rajkan nenceszí
Két tippem:
Rednex - Spirit of the hawk feldolgozása, vagy élő (van köztük csaj is)
Adiemus - Adiemus (Erre, ha így írod be, mintha az előadó is, meg a dal is Adiemus lenne, akkor asszem az eredeti verziót dobja ki. Meg még pl Enyát szoktak odaírni hozzá, aki még pl az Orinoco flow-t is énekli; de szerintem talán Adiemusból nem Enya az eredeti.)
Ezek voltak tehát a tippjeim, köszönöm a figyelmet. :) Az Adiemus sanszos amúgy nagyon , remélem, eltaláltam. :):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!