Ha az alábbi költők közül kellene választanotok, melyikük lenne a nyerő?
Figyelt kérdés
Ettől függetlenül írhattok kedvenc költőt, de örülnék, ha szavaznátok is.2020. júl. 19. 13:14
A kérdező szavazást indított:
Ady Endre
József Attila
Pilinszky János
Karinthy Frigyes
Petőfi Sándor
Szabó Lőrinc
Várnai Zseni
Lackfi János
Aranyosi Ervin
Papp Ádám
16 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lehet egy kategóriába sorolni Őket, de érdekel, hogy kinek melyik a legtetszőbb.
2020. júl. 19. 13:15
2/10 anonim válasza:
Nekem mindenkor József Attila marad, bár nem "Várnai", de egy zseni volt!
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy csak 10 választási lehetőség adott.
2020. júl. 23. 06:15
9/10 anonim válasza:
És a 10-be belefért néhány senki, Arany meg nem volt az első 3 között. Mindegy, úgy kell neked. Olvasd csak Aranyosi Ervint meg a más halhatatlanjaidat.
10/10 A kérdező kommentje:
9-es, nem olvasom a maiakat. Azért tettem bele, mert teljesen másvilág, mint József Attila vagy Karinthy. Persze rossz értelemben. Ez nem az én kívánságlistám, ha nem tűnt volna fel, direkt írtam ellentéteket. Hadd döntsem már el, hogy milyen kérdést teszek fel, és milyen lehetőségeket adok meg hozzá. Ha ennyire zavar, tedd fel újra a kérdést, és írd bele a legjobbakat. Azzal aztán nem fogsz sokra menni, mert a szavazás végkimenetele mindenképpen jó eredménynek fog bizonyulni. Én nem csalódtam, reméltem, hogy mindenki az elsők közül fog dönteni.
2020. júl. 23. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!