Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehet fatcapet csinálni...

Hogyan lehet fatcapet csinálni házilag, festékes kannára?

Figyelt kérdés

Túl drága rendelni internetről, mivel abban a posta költség is benne van, hiába 70 forint.

Megéri már egy megvett kannáról leszedett sima, átlagos capet tovább szúrni tűvel?

Ha valakinek van jobb tipp, vagy azt mondja, hogy nem éri meg ebbe belekezdeni, szóval vegyem meg, én azzal is megelégszek és előre köszönöm.

Egyébként a tűs dolgot majd fogom tesztelni, csak félek, hogy beüt valami gikszer.

2020. júl. 13. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

A tűs dolog nem valószínű, hogy működni fog, de próbáld ki. Varrógéptűt próbáld meg.

Fat capet 10-et rendelj egyszerre, kisebb a rakódó költség. Vagy besétálsz a Nagy diófa utca 3-ba és veszel egy marékkal. Ott kapsz brosúrákat is, amit netes rendelés esetén nem feltétlenül.

Jó LEGÁLIS festést kívánok neked.

2020. júl. 14. 06:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nem vagyok budapesti és a közelben sehol nincsen ilyen bolt. Egyébként legálisan fogok festeni.
2020. júl. 14. 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:

egyes vagyok

Mit festesz legálisan?

2020. júl. 14. 08:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak saját kertben lévő kis ház, ami igazából raktár, de kissebb, mint egy szoba. Arra szabadon tudok festeni, graffitinek jó felület. Pénzbe kerülne OSB lapból csinálni egy nagy falat, bár lehet majd kiegészítem vele, hogy hosszabb/szélesebb legyen. Viszont 3-4 betűnek tökéletesen megfelel.
2020. júl. 14. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:

egyes vagyok

Vannak képeid is v csak ilyen tagek?

2020. júl. 14. 08:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincsen.
2020. júl. 14. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:

egyes vagyok

Stencilezz. Az kisebb felületű, de ugyanolyan klassz dolgokat lehet készíteni vele, mint graffitizéssel.

2020. júl. 14. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Miért csinálnál fat capet? Gazdaságosabb skinny cappel fújni, főleg ha legálozol, akkor van bőven időd töltögetni.
2020. aug. 6. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 az odáig oké, hogy nem pazarol annyi festéket, de egy idő után elfárad a kezed xD
2020. nov. 4. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ezt a tűs dolgot valahol hallotam már, én még nem próbáltam. Lehet, hogy bevállna, de lehet gogy nem :D
2020. nov. 5. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!