Hogyan lehet fatcapet csinálni házilag, festékes kannára?
Túl drága rendelni internetről, mivel abban a posta költség is benne van, hiába 70 forint.
Megéri már egy megvett kannáról leszedett sima, átlagos capet tovább szúrni tűvel?
Ha valakinek van jobb tipp, vagy azt mondja, hogy nem éri meg ebbe belekezdeni, szóval vegyem meg, én azzal is megelégszek és előre köszönöm.
Egyébként a tűs dolgot majd fogom tesztelni, csak félek, hogy beüt valami gikszer.
A tűs dolog nem valószínű, hogy működni fog, de próbáld ki. Varrógéptűt próbáld meg.
Fat capet 10-et rendelj egyszerre, kisebb a rakódó költség. Vagy besétálsz a Nagy diófa utca 3-ba és veszel egy marékkal. Ott kapsz brosúrákat is, amit netes rendelés esetén nem feltétlenül.
Jó LEGÁLIS festést kívánok neked.
egyes vagyok
Mit festesz legálisan?
egyes vagyok
Vannak képeid is v csak ilyen tagek?
egyes vagyok
Stencilezz. Az kisebb felületű, de ugyanolyan klassz dolgokat lehet készíteni vele, mint graffitizéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!