Szerinted jogos ha valakire rászólnak a buszon mert festékes munkásruhában szállt fel?
Legyen az sofőr vagy utas aki rászól.
Miért hiszik azt az emberek hogy ha vki festékes munkásruhába felszáll a buszra akkor minden tiszta festékes lesz?

Őszintén szólva akkor akinek nem telik kocsira az akkor gyalogoljon km eket mert dolgozik?Az aki megszólja ezeket az embereket azok menyenek a bús p*csába...
Előbb ülök le egy melós ruhás ember mellé minthogy egy agyon parfümözött kis tini ribi mellé.
19/N

nyilván le is lehet venni a munkaruhát és átvenni, kedves utolsó... -.-
nekem a nevelőapám azt csinálja.

Persze át lehetne öltözni de őszintén ha egész nap gályázol akkor most mi a francnak öltözök koszosan büdösen át egy tiszta ruhába?Meg az esetleges szakszerszámok mellet még cigölje az ember azt is?
Nő létemre olyan a szakmám,hogy a nap végére tiszta kosz leszek ,mégsem az jár a fejemben hogy jajj ki fog leszólni,akinek nem tetszik tehet egy szívességet.Nekem olyankor csak az járt a fejemben ,hogy minnél elöbb otthon legyek.
19/N

mondjuk engem jobban idegesít egy koszos büdös csöves, mint egy melós.
igen, a festőknek általában festékes a ruhája, de az nem mind friss folt! gondolom nem direkt úgy melózik, h minél több menjen a ruhájára és kevesebb a falra.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!