Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerinted jogos ha valakire...

Szerinted jogos ha valakire rászólnak a buszon mert festékes munkásruhában szállt fel?

Figyelt kérdés

Legyen az sofőr vagy utas aki rászól.

Miért hiszik azt az emberek hogy ha vki festékes munkásruhába felszáll a buszra akkor minden tiszta festékes lesz?

2011. jan. 3. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Jogos. A buszokon valahol ki van ragasztva egy tájékoztató az utazási feltételekről, benne van, hogy "piszkos" ruhában nem lehet utazni. Innentől fogva ez nem hit kérdése.
2011. jan. 3. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Jó, most ezen az alapon én felszállok kutyagumis ruhában, akkor jogos, hogy nem engednek? Gyanítom egyetértenél vele. Pedig lehet hat hete rászáradt már, és nincs szaga, és nem is hagyna foltot. Kivéve, ha mégis. Hülyén mutatna, ha a sofőr nekiállna minden festékes ruhájú embert megnézni, vajon hagy-e foltot a rajta lévő festék?
2011. jan. 3. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Őszintén szólva akkor akinek nem telik kocsira az akkor gyalogoljon km eket mert dolgozik?Az aki megszólja ezeket az embereket azok menyenek a bús p*csába...

Előbb ülök le egy melós ruhás ember mellé minthogy egy agyon parfümözött kis tini ribi mellé.

19/N

2011. jan. 3. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

nyilván le is lehet venni a munkaruhát és átvenni, kedves utolsó... -.-

nekem a nevelőapám azt csinálja.

2011. jan. 4. 06:04
 5/11 doboszoli ***** válasza:
100%
A melósruha, és a piszkos ruha között van némi különbség.
2011. jan. 4. 07:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze át lehetne öltözni de őszintén ha egész nap gályázol akkor most mi a francnak öltözök koszosan büdösen át egy tiszta ruhába?Meg az esetleges szakszerszámok mellet még cigölje az ember azt is?

Nő létemre olyan a szakmám,hogy a nap végére tiszta kosz leszek ,mégsem az jár a fejemben hogy jajj ki fog leszólni,akinek nem tetszik tehet egy szívességet.Nekem olyankor csak az járt a fejemben ,hogy minnél elöbb otthon legyek.

19/N

2011. jan. 4. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk engem jobban idegesít egy koszos büdös csöves, mint egy melós.

igen, a festőknek általában festékes a ruhája, de az nem mind friss folt! gondolom nem direkt úgy melózik, h minél több menjen a ruhájára és kevesebb a falra.

2011. jan. 4. 15:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem mindig van idő arra hogy bemenjen vki a telephelyre átöltözni. Ha háznál van munka akkor előfordul hogy hideg van és minden tiszta kosz. Ki akarná lerakni a porba a tiszta ruháját?
2011. jan. 4. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
előbb leülök egy munkás mellé én is, mint a csövesek mellé! inkább őket nem kéne felengedni a bkv járatokra!
2011. jan. 4. 18:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Most a Volánról van szó. Ott nincsenek csövesek mert elöl lehet csak felszállni és aki nem vesz jegyet azt nem engedik fel. Ha hátul is fel lehetne szállni akkor egy szót se tudna szólni azért a buszsofőr hogy valaki munkásruhában utazik a buszon.
2011. jan. 5. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!