Milyen festményt vásárolnátok?
Figyelt kérdés
Ha vennétek festményt, az mit ábrázolna? Van igény a sárkányos/letisztult festményekre?2020. jún. 30. 10:51
1/4 anonim válasza:
Én nem vennék sárkányos festményt, kicsit gyerekesnek gondolom.
2/4 anonim válasza:
Ha megtehetném, akkor csakis klasszikus, régi festményeket vásárolnék. Sajnos azonban anyagiakkal ezt nem érem fel.
3/4 anonim válasza:
Én vennék, ha igényes a sárkány, mint a fantasy könyvborítók. Például olyan stílusban, mint John Howe vagy Marc Simonetti munkássága. (Keress rájuk, ha nem ismered őket!)
Esetleg, ha gyermekkönyvbe való illusztráció, de nem túl bugyuta, akkor is. Például Bartos Erika sítlusában nem szeretnék sárkányos képet, ,de Tony DiTerlizziében vagy Egri Mónikáéban igen.
Én amúgy szívesen vennék igényes, érdekes megoldású tájképeket. De nem azokat a giccses vackokat, amiket a turistáknak árulnak.
4/4 anonim válasza:
Ez szerintem teljesen ember függő, mindenkinek más tetszik, mindenki mást venne, fesd azt amit szeretsz, és ami neked tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!