Mi lehet a vers címe?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég homályos leírás, de sajnos ti vagytok az utolsó reményem. Ha jól emlékszem kortárs vers, a költője férfi, vélhetően nem túl híres költő, én ezt az egy versét olvastam. A vers viszonylag hosszú, több versszak. Nincs igazán konkrét történet, a versben, lényegében szójátékra épül az egész. A versszakok mondhatni hosszú mondatok, amikben nincs vessző, ezért többféle képpen is olvashatóak a mondatok. Minden versszakban egy szó dominál, és a többi szó úgymond csak ezek közé ékelődik, hogy az egész értelmet nyerjen. Ha jól emlékszem a vers hagnulata elég borús.
Előre is köszönöm ha tudokt segíteni!
2020. jún. 19. 00:37
2/3 A kérdező kommentje:
Nem Varró Dani az író. Nála kevésbé ismertebb. Legalábbis számomra mindenképp az volt.
2020. jún. 19. 17:15
3/3 anonim válasza:
Lackfi János: Véletlen, vagy Romhányi József összes verse
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!