Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mennyire lehet kifejezőnek...

Mennyire lehet kifejezőnek nevezni a fotóimat? 18L

Figyelt kérdés

Tudom, nem egy profi 2 milliós géppel vannak elkészítve, de sajnos erre futja most. Az állataimat fotóztam elsősorban, a többi csak természetkép. Szerintetek mennyire jók?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. máj. 29. 12:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
34%
Ezek borzalmasak.
2020. máj. 31. 14:20
 22/43 A kérdező kommentje:
20# Köszi. :)
2020. máj. 31. 17:18
 23/43 anonim ***** válasza:
21%

az első kép dögunalom. egy kutya. láttunk már kutyát.

a második egy fasza, és aranyos pillanat, csak nincs jól vágva. jóval szélesebbnek kéne legyen, vagy annyira összehúzni, hogy csak a kutya fejszélessége maradjon, alul meg a csirke

a harmadik egy kutya. láttunk már kutyát.

a negyedik sem túl izgalmas őszintén szólva. meg be is mozdult az egér. mondd meg neki, hogy legközelebb tartsa ki a pózt

az ötödik meg egy madár. láttunk már madarat.

2020. máj. 31. 20:53
 24/43 A kérdező kommentje:
Mindenki látott már mindent. Mit fotózzak? A világvégét?
2020. máj. 31. 20:58
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

18 as

Mutasd már a fotóidat, kíváncsivá tettél :)

2020. máj. 31. 23:40
 26/43 anonim ***** válasza:
30%

18-as válasz adója vagyok.

Amikor azt írtam, hogy magam is foglalkozom vizuális kultúrával, akkor a válaszomat nem a fotózásra értettem. Én festek. Ez a kérdés egész másról szól, nem rólam, nem az én képeimről.

2020. jún. 1. 06:25
 27/43 anonim ***** válasza:
62%

őszintén? ne fotózz semmit, mert kb. 5 milliárd ember érzi kényszerét annak, hogy fotózzon. csak sajnos a fotók viszont nem érdekelnek senkit.

ha már olyan dolgot csinálsz, amit rajtad kívül gyakorlatilag mindenki, akkor ne várd már el, hogy elájuljunk.

ez olyan, mintha azt kérdezgetnéd itt, hogy ügyesen eszed-e a hamburgert sült krumplival, mert bár nem vagyok profi, de szeretsz enni.

értelmetlen.

2020. jún. 1. 12:52
 28/43 anonim ***** válasza:
26%

27

Sokan azt nézik hogy 18/L és érzelmi alapon ítélik meg. Az egyetlen hozzászóló aki leírta a frankót tahó. a többi mentegeti a leányt, mert hát ugye leány. :)

Az ilyen fotók a saját idővonalra valók. Ha valaki fotósok véleményét szeretné látni, arra ott vannak a fotós fórumok és a fotós face oldalak. Garantáltan fog véleményt kapni ...

2020. jún. 1. 12:57
 29/43 anonim ***** válasza:
34%
Mit akarsz kifejezni? Azt hogy van egy kutyád? Jah marha művészi lol
2020. jún. 1. 13:00
 30/43 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy ájuljatok el a képem láttán, mindenkinek lehet véleménye. De ilyen búval b.szott, primitív embereket nem értek. Lehet értelmesen is fogalmazni, anélkül hogy mindenki tudtára adnátok milyen IQ huszárok vagytok. - Csakhogy a Ti nyelveteken fogalmazzak. Így érthető?
2020. jún. 1. 15:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!