Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a festményei...

Mi a véleményetek a festményeimről? Van rá esély, hogy el tudjam adni őket?

Figyelt kérdés

Amatőr vagyok, hobbiszinten festegetek, de nagyon szeretem, es nagyon szeretnék fejlődni benne. Eljatszottam a gondolattal, hogy jo lenne, ha el tudnam adni a festmenyeimet. Hol hirdessem oket szerintetek? Most fent vannak egy-ket helyen, jofogas, facebook, ilyesmi, de nem igazán van rájuk érdeklődő.

A valaszokat köszönöm szépen!

2020. ápr. 5. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Még az jutott eszembe, hogy ezek pl. képeslapon nagyon jól mutatnának, meg naptáron, "sima" poszteren... ilyesmi.

Ha nem effektív festményként próbálnád őket eladni, hanem valami ajándék- vagy használati tárgyon, akkor talán sikeresebb lennél, mert ilyesmit azért mindig kell venni.

Persze, így lehet, hogy nem olyan árat kapsz érte, mint amit egy nagy faliképért kapnál, de igazából ott is sokszor a nevet és nem a képet fizetik meg...

2020. ápr. 5. 09:44
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
A naív festőkre mindig is igény van/volt kispolgári körökben. Szóval meg fogják őket venni.
2020. ápr. 5. 10:23
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
12-es vagyok. Felbsztad az agyam, ezért írok újra! Mármint a képeiddel! Művészetet tanultam és tanítottam is. Tudod, mi van? Tehetséges vagy, de elfecsérled kommersz, silány falusi szórakoztatásra! Mert kiteljesedni, hagyd ezt a búcsús, vásáros, az egyéniségedet és érzelemidet a sárba tipró pacsmagolást és kezd el alkotni! Mert a technikád megvan hozzá!
2020. ápr. 5. 10:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
mert - merj
2020. ápr. 5. 10:28
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
De hát ha őneki ez tetszik...
2020. ápr. 5. 11:32
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
10 pontosak, ügyes:).
2020. ápr. 5. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem meg ezek a képek kimerítik a giccs fogalmát. Iszonyat nagy kontrasztokkal, a természetben egy időben fel nem lelhető színekkel dolgozol. Olyan természeti jelenségeket próbálsz megjeleníteni, amelyek ilyen éles vonalakkal nem ábrázolhatók. Pláne a színek.

Vegyük példának az első képedet.

Tópartján egy padon ülő pár, akik talán egy japáncseresznye? fa alatt üldögélnek. Ha japáncseresznye, akkor jobb oldalon mit keres két iszonyatos zöld bokor? Egy időben a kettő nem létezik. A láthatóan még nagyon hideg vízben a rózsaszínű virágba borult fa árnyéka hogyan lett lila? A képről egyébként már csak a fűben ugráló gyermek hiányzik, és máris egy amerikai pacsmag filmben találnánk magunkat.

A képek kidolgozása egyébként jó, a látásmóddal van még baj. Mert ezeket valóban csak egy falusi búcsúban lehet eladni, ha Mari néni szán rá annyi pénzt.

2020. ápr. 5. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Giccsesek ez tény, de szerintem helyi önkormányzatok, fodrászatok lehet, hogy megvennék. Bob Ross stílusát vélem felfedezni, kevés igazi tudást.

A fejlődéshez érdemes videókat nézni mondjuk Youtube-on. sok tutoriálvideót találsz majd ott.

2020. ápr. 6. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!