Mi a véleményetek a festményeimről? Van rá esély, hogy el tudjam adni őket?
Amatőr vagyok, hobbiszinten festegetek, de nagyon szeretem, es nagyon szeretnék fejlődni benne. Eljatszottam a gondolattal, hogy jo lenne, ha el tudnam adni a festmenyeimet. Hol hirdessem oket szerintetek? Most fent vannak egy-ket helyen, jofogas, facebook, ilyesmi, de nem igazán van rájuk érdeklődő.
A valaszokat köszönöm szépen!
Mindenképp folytasd a festést, a fejlődést, a tanulást mindaddig, amíg élvezed az alkotást.
Fontos volna, hogy a képeidet falra akasztható formában (farost lapra, rétegelt lemezre vagy feszített vászonra) készítsd el. A papírra készített képek sokkal macerásabbak a vevők szempontjából.
Hirdetni sok helyen tudsz: fineartamerica, saatchiart, stb. Hogy hol tudsz sikerrel hirdetni, azt majd az idő mutatja meg.
Jó tanulást, sok sikert!
egyes vagyok
Nem kellett volna a széleket leragasztani, bátran elmehettél volna a ráma adta határokig.
Nekem tetszenek.
Hogy el lehet-e adni őket, főleg a mostani helyzetben, azt nem tudom. Most egyértelműen gazdasági válság jön, arra meg pont nem az a jellemző, hogy az emberek festményeket vásárolnának... de hát meg kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!