Hogyan megy, ment ez a filmes, szinhazi "muveszi" meztelenkedes a magyar szineszek, filmesek, rendezok reszerol?
Nem azért mondom, de:
- egyrészt ez nem olyan óriási probléma. A meztelenség normális helyeken természetes.
- másrészt pedig olyan sok és annyiféle megaláztatás létezett akkor, és létezik még ma is, hogy ezek mellett...
#4 es,mondod
"ez nem olyan óriási probléma. A meztelenség normális helyeken természetes"
Akkor szerinted az egész stáb,rendező,kollégák előtt ez normális.Te megtennéd?
Igen, ez normális, képzeld.
Normális helyeken, megfelelő nevelés esetén. Értem ezalatt, hogy ha az egész stábot is így nevelték volna, fel sem merülne a probléma.
Ha még mindig nem értenéd, akkor gondolkozz el azon, hogy muszlim vidéken, ha egy nőnek kivillan a haja a kendő alól, akkor a férfiaknak bizony feláll a szerszámuk... ez egészen pontosan ugyanolyan dolog, mintha nálunk egy nőnek a melle villan ki.
Másrészt viszont Afrikában mindenki szabadon mutogatja a mellét, és a kutyát nem érdekli.
Mondom: teljes egészében a neveléstől függ.
Újra 4es.
Ha neked ennyire normális,te is így csinálod? A kollégáid ellőtt elszavalsz egy verset meztelenül? Vagy ha a főnököd kéri,hogy egy meetingen vetkőz le és a jelentésed meztelnül mutasd be,mert normális,akkor megteszed? Ahoogyan sok színész tette,teszi. Akkor miért nem minden színész tette meg?
Kérdező:
ugye szórakozol velem?
Amit mondtam, arra tudsz mondani valamit?
Ha nem, akkor ez az igazság, te is elfogadod.
Te #8as,Kötöd az ebet a karóhoz,hát persze neked igazad van.
Normélisan meztelenül kellene a szerpeket játszani,Jancsónak talán igaza volt.Én vélaszoltam,de te voltál az aki nem válaszolt,hanem csak mondod a magad verzióját.
De, válaszoltam.
Amit mondtam, arra nem tudtál semmit mondani, tehát szerinted is igaz.
Az más kérdés, hogy most miféle világban élünk.
De a középkorban vagy akár 100 éve még ennél is sokkal rosszabb volt ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!