Nem. Nézz meg néhány jó rajzot és hasonlítsd össze a tiéddel. Volt itt a gyk-n is valaki, aki töltött fel rajzokat amiket csinált és azok nagyon jók voltak. Sajnálom, de ha 10 évig énekel, gyakorol valaki, akinek nincs hangja, akkor se lesz jó énekes. Ugyanígy te is ha gyakorolsz, akkor valószínűleg javulni fognak a rajzaid, de nem lesznek az átlagból kiemelkedőek.
Otthon, magadnak rajzolgass ha van kedved és szereted csinálni, esetleg ajándékba ismerősöknek, barátoknak, de ne várdd, hogy le lesznek nyűgüzve, max. értékelik a szándékot és az időt, amit rájuk szántál.
google?
Majd hátha tud valaki jobb helyet. Pár hónapja a gyk-s a szép rajzait amiket linkelt valami gyűjtő oldalra töltötte fel és ott volt még sok rajz, de nem tudom a honlap címét.
de ezek pl. ezek egész jók (egy gyors keresés): [link]
29 évesen azért már igazán reálisan láthanád magadat és a teljesítményedet. Egy tinitől még elnézhető lenne ha ezeket a rajzokat jónak tartja. Nekem úgy tűnik, hogy te meg vagy róla győződve, hogy jók a rajzaid.
Amúgy nem értem. A legtöbben bénán kezdik, aztán átlagos lesz, aztán ők is tudnak kiemelkedőt csinálni.
Más kérdés, hogy én nem akarok kiemelkedni.
Attól még lehet önbizalmad, mert nem jók a rajzaid. 29 évesen nem akarlak pátyolgatni, de a rajzolás egy dolog, amiben nem vagy jó. Ezen kívül még millió dologban lehetsz jó. Iskolában is ha valaki nem jó humán tárgyakból, de közben reál tantárgyakból meg jó, akkor nem roskad magába, hogy jajj én teljesen hülye vagyok és nincs önbizalmam. Semmi olyat nem tudsz amiben jó vagy?
Igen, vannak akik úgy kezdik pl. a rajzolást, hogy nem jók, de aztán sok gyakorlással és tanulással fejlődnek és egészen tűrhetőek lesznek. Akik igazán jók lesznek, azok már amikor elkezdik is egészen tűrhetőek. És a legritkább esetben lesz valaki "nem jó"-ból "nagyon jó" ha 29 évesen kezd neki tanulni és gyakorolni. De ha nagyon nem akarod feladni, akkor menj rajztanárhoz, mert magadtól nem fogsz fejlődni csak azért mert sokat rajzolsz.
De talán hasznosabb lenne megtalálni, hogy mi az, amiben jó vagy és azt fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!