Ki szeret/szeretett kamasz lenni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 15:27
1/8 anonim válasza:
Nem mondom, hogy szerettem, de azt sem, hogy nem szerettem... De túléltem! :D Annyira nem volt förtelmes, csak a hormonok úgy dolgoztak, mint a munkamániások, és volt rá példa, hogy egyik pillanatról a másikra elbőgtem magam, aztán két perc múlva meg fetrengtem a röhögéstől! xD
4/8 A kérdező kommentje:
én csak most kezdtem el de nem nagyon tetszik
11/L
2010. júl. 11. 10:36
5/8 anonim válasza:
miért nem tetszik?
(utolsó vagyok)
6/8 anonim válasza:
Pattanások ha jönnek az para, nekem is voltak de kis türelem/gyógyszer segített. Amúgy imádok sok buli még több nevetés. Szerelem is benne van az meg nálam pl sok szenvedést okozott, de azon mindenkinek át kell esni (szerintem) 17/F :P :)
7/8 anonim válasza:
hülye vagy?
annál jobb nincs!
suli, néha lógás, bulik, barátok barátnők, nyaralás, gondtalan élet!
mostmeg: egyetem, meló, számlák, főzés, takarítás.
élvezd ki, el sem hinnéd milyen hamar elrepül 10 év!
8/8 A kérdező kommentje:
lehet
azért nem tetszik most mert most ilyen szomorkás vagyok
2010. júl. 12. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!