2019-ben mi minden kell az Aupair munkához? Tapasztalatoktól kezdve a tanácsokig
Most érettségiztem, de gondoltam valami okjs szakmás dologra elmegyek mondjuk 2 netalán 3 évre.. gondoltam,hogy köztük a nyári szünetben lehetnék aupaires.. Milyen tanácsotok van? Valakitől azt hallottam közvetítő irodát keressünk, valakitől azt hogy azt ne hanem van valami oldal és ott.. Az angol nyelvhez gondoltam, szóval mondjuk az USA-ban találok egy családot úgynem kell zöld kártya amíg kint vagyok 2-3 hónapot? Addigra még 1 évet edzeném az angolom és a jogsim is meglenne.. Érettségin pont meglett a 4-es angolból.. Kiknek ajánljátok és kiknek nem? Milyen nyelv a minimum? Azért akarok kimenni mert jó lenne más kultúrát is megismerni és hogy lehet a legjobban tanulni a nyelvet? Ha ott vagyok nemde?:D
Mennyire tud nehéz lenni? 1 max 2 gyerekes családnál lennék, lehetőleg legalább 7évesek:D Azokkal még szót tudnék érteni.. Gondolom a host család is tudja hogy nyelvet akartok ott fejleszteni így nem várják el a 100% nyelvvizsgát:D Mindenféle véleményt meghallgatok, de lehetőleg 100% igazság 0 kamuval :D 1-2 videót láttam youtubeon, de ők mind nők voltak, pasiként gondolom több mindent elvárnak nem? Vagyis az egyik csajtól hallottam ,hogy szerinte a pasi aupaireseknek nehezebb találni
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!