Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Na mit szóltok? Vagány csávók...

Na mit szóltok? Vagány csávók a rendőrök (avagy bankrablás magyar módra)?

Figyelt kérdés

Egy vidéki városban már másodszor törénik ilyen viszonylag rövid idő alatt, és tegnap is detto ugyan ez.

Egy 50-es ürge besétált a postára, tegnap meg egy takszövbe és egy késsel követelte a pénzt, az ott dolgozók meg kiröhögték, és aztán hű de "kemény küzdelem árán" a rend őrei elkapták vagy 8 kocsival oda sietve :) Állítólag szerencsétlen fószer még sánta is volt.

Szerintetek ilyen egy bankrablás?

Olyan rohadt nagyfiúk tudnak lenni rendőreink, de ha egy ilyen amolyan nyugatiasan zajlana le, és a kiérkező rendőrjárőr nem csak úgy simán elkapná és megbilincselné az illetőt, hanem egy golyózápor fogadná őt, akkor is ilyen nagyfiúk lennének?

Nagyon kemény, és ez az ürge is baszsus "bankrablásért" ki tudja hány évtized börtönt fog kapni.

Szánalmas komolyan.

Nem nevetséges egy kicsit ez a magyar reality ?

2010. júl. 10. 07:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

hát ez még Fecó idején történt, ahogy tudom, azóta nem volt nagyobb gépkocsi-beszerzés

tudod még min akadok ki ha már itt a kocsiknál tartunk ?

régebben teljesen megfelelt a célnak a rendőrautókon az egy vagy két db kékfény, és meg volt 20 ezerből

na most kérlek ezek a szép nagy fényhidak amik vannak az autóikon, ezek nagyjából fél millás dolgok, sőt .. némelyik több

szted ez is nem felesleges pénzkidobás h itt elkezdtünk amerikát játszani ? miért nem volt jó az az egy "púp" az autó tetején? a célnak teljesen megfelel, és ugyan úgy látszik, na ezt is számold ki, sok autóra vetítve mennyi pénzkidobás tök feleslegesen

na rengeteg felháborító dolog van, de azért alapjában még mindig az az alapkérdés h mi van, ha 8 géppisztolyos emberke van a takszövben és ehhez érkezik ki az egy járőrpáros ?

ezt mennyire tudják kezelni? sztem egyszerűen elhúztak volna és jónapot, annyi volt

vagy rosszul látom ?

szánalmas vagyok igen tudom, de tudtak volna bármit csinálni ?

2010. júl. 10. 07:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi bajod a magyar rendőrökkel? Ha nem ezt csinálták volna, akkor te azért is kritizáltad volna őket. Neked mindegy ki mit tesz, egyből kezded, hogy a "magyarok így, meg úgy, a mi pénzünkből stb"

ÉS? az már nem a mi pénzünk, azt csinálnak vele amit akarnak. Én inkább adom a rendőröknek és legyen jó a közbiztonság, minthogy a politikusok megkapják.

2010. júl. 10. 08:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Minden bűnöző kapja meg a méltó büntetését, még akkor is, ha vak, sánta és fogyatékos is. De ha véletlenül arra bóklászott volna egy ügyfél(mondjuk anyád), és ez a félhülye keresztülszúrja, akkor már azt követelnéd, hogy állítsák vissza a halálbüntetést.

Inkább örülni kell, hogy egyel kevesebb idióta van szabadlábon.

2010. júl. 10. 09:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Remélem kimész NYC-ba és valaki egyből agyonló majd téged, mocskos 10$-ért!
2010. júl. 10. 11:07
 15/18 A kérdező kommentje:

08:05

te nagyon naiv vagy atya isten .......

gondolod ezek mind nem politikusok zsebében landoló pénzek amik mennek ahátérben egy-egy ilyen "közbeszerzés" kapcsán ??

ne idegesíts már, ennyire azért már csak nem jársz a fellegekben

2010. júl. 10. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
08:05 vagyok. Épp ez az, hogy te vagy iszonyatosan naív, nem én. Én a való világban élek, s a sajátomat élem és nem foglalkozom mások h*lyeségeivel mint te.
2010. júl. 10. 13:21
 17/18 A kérdező kommentje:
ahha, hát köszi, tényleg racionális az érvelésed ....
2010. júl. 10. 15:57
 18/18 anonim válasza:
Látom itt mindenki a Rendőrök seggét nyalja szánalmas banda az egész......
2011. márc. 15. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!