Iszlam zaszlo az ablakban?
Sziasztok,
Van egy uj alberlo a hazban, egy arab ferfi. Bekoltozese utan nem sokkal a negy ablakabol haromra felhuzott egy iszlam zaszlot, molino meretut. Eltakarja az egesz ablakat illetve ez az egy dolog amit latni az egesz utcabol/hazbol.
Nem szoktam politizalni, sem a vallassal foglalkozni. Valoszinuleg ratesz egy lapattal, hogy koszonni nem tud, allandoan arab zeneket hallgat es a kaput sem zarja be, hatha bejon barki a lepcsohazba.
De.. rettenetesen zavar, hogy egy arab zaszlokkal teli hazban lakom.
Van esetleg barmi jogszabaly erre vagy hogyan kovetelhetnem jogosan hogy szedje le oket?
Elso korben a Ti velemenyetekre vagyok kivancsi, utana megprobalom felvenni a kapcsolatot a foberlovel.

Milye. Tipusu?
Linkelj kepet vagy fotozd le?

Ha az iszlam allam nevu terrorszervezet zaszlaja akkor siman feljelenthetrd kozszemerem sertesert ugyan is ez sérti ez erkolcseit minden kereszténynek és minden nem terrorista embernek
+ A rendort is kihivhatod azzal a váddal hogy nagy esellyel a terrorszervezet tagja. És terror cselekedetre keszul.

Attól hogy arab, még nem biztos, hogy vallási felirat van a zászlón :) Általában a legalapabb szövegeket szokták kifüggeszteni, hogy "Isten nevében..." vagy "Isten nagy...".
Ha terrorista lenne, nem reklámozná :)

Ha löksz egy képet priviben, megnézem (tanultam arabul, bár profi nem vagyok).
A közszeméremsértés valszeg nem fedné ezt le (az inkább az lenne, ha a pucér seggét mutogatná), de közbotrányokozás vagy hasonlót rá lehetne húzni (sajnos a jelenlegi terrorszervezetek logóit nem fedi le a "tiltott önkényuralmi jelkép", csak az ötven évvel ezelőttiekét...)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!