Hogy kelthetném a lehető legjobb benyomást?
legyél barátságos és nyitott, próbálj meg mindenkivel beszélgetni, mindenkinek megjegyezni a nevét. értékelni fogják, hogy tudod a nevüket :P és ha összebarátkozol valakivel, ne ragadj le csak nála, próbáld meg a többieket is megismerni, így tudod majd eldönteni, hogy ki a legszimpibb :)
17L
én nő vagyok, és rám mindig az olyan fiúk tettek kellemes első benyomást, kamaszkoromban is, és most is, akik kedvesek, udvariasak, figyelmesek voltak a lányokkal, ízlésesen öltözködtek, és ápoltak voltak, ami alatt azt értem, hogy nem volt rossz foguk, büdös leheletük, testszaguk, és szőrtelenítették a hónaljukat.
a többi, hogy beszédes-e, vicces-e vagy inkább komoly, csendesebb: nem számít, részletkérdés.
és ami még fontos - nekem - az a sportos külső.
a petyhüdt, kövérkés test rám soha sem tett jó benyomást, de ez én vagyok.
hát, jó, te tudod, de azért ne felejtsd el, hogy a lányok milyen sok helyen borotválkoznak...
(jó, tudom, sokan gyantáztatnak, de a lényeg ugyanaz)
lehet, hogy nekik sincs kedvük elviselni a fájdalmat, a sok kellemetlenséget, mondhatnák, hogy így lettünk megteremtve, mi nem tetszik?
azért ennyit igazán megtehetnének a fiúk is. a lányoknak kifinomultabb az ízlésük, legalább a kedvükre tehetnétek, ti fiúk. tisztelet a kivételnek!
ha ennyire nem vagy hajlandó alkalmazkodni, akkor ne is számíts rá, hogy olyan sokan kedvelni fognak, mint pasit. mint barátot lehet, de mint férfit nem. sok lány ma már elvárja a fiúktól is, hogy szőrtelenítsenek. főleg az igényesebbje.
,,lehet, hogy nekik sincs kedvük elviselni a fájdalmat, a sok kellemetlenséget, mondhatnák, hogy így lettünk megteremtve, mi nem tetszik? "
Én eddig senkitől nem kértem ilyet. Nem a testéért állok össze valakivel, hanem önmaga miatt. Az ember nem testbe lesz szerelmes. Szóval ha nincs kedvük, ne viseljék el! Senki nem kért tőlük ilyet! Én legalább is biztos nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!