Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tucc olyat, aki roma - magyar...

Tucc olyat, aki roma - magyar vegyesházasságba házasodott és pórul járt?

Figyelt kérdés
Ha igen , hogyan ?
2010. júl. 9. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem mondanám póruljárásnak, de az én családomban előfordult. Meglepő módon viszont nem a magyar járt pórul hanem a cigány. Ugyanis a gyerekeik feszt lenézik az apjukat, büdöscigányozzák,kapd-bet mutogatnak neki, (pedig nem is barna a bőre), szerencsétlen meg éjjel nappal gürizik hogy legyen mit enniük.
2010. aug. 2. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm elvett egy roma nőt. A nőnek volt egy gyereke, aztán ikrek születtek. A nő nem csinál semmit, a "nagylányról" sosem tudni merre jár, pedig csak 16 éves, a kicsik 9 évesek, az apukájukkal közlik, hogy "rohadj meg", csak azért, mert nem viszi el őket a Mekibe, meg hasonló helyekre. Ő nem lép, mert a végletekig becsületes meg hasonlók, a felesége meg a gyerekei meg szívják a vérét.
2012. jan. 7. 18:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Én ismerek három esetet is . Az egyik eset : a férfi cigány , a nő magyar . A nő most 36 éves , 16 éves korától együtt él a 10 évvel idősebb cigány férjével . Öt félvér gyerek van . A férfi lenézi a " paraszt menyecskét " . Mos , főz , takarít , fát vág , autót mos , parancsra szexel , és minden ház körüli munkát ő végez el , a férfi semmit nem csinál . Ordít vele , piszkálja , parancsolgat neki , durván beszél vele , k*rvázza őt és a gyerekeket is . A gyerekek szintén nagyon csúnyán beszélnek vele . A másik eset : a nő cigány , a férfi magyar . A magyar férfi egy bukott vállalkozó , akit otthagyott a felesége . Gyereke nincs . Összeállt egy hat gyerekes cigány nővel . A férfi most egy gyárban dolgozik , és az összes fizetését kötelessége hazaadni a roma élettársának és annak a gyerekeinek . A gyerekeknek és a nőnek a szavára állandóan ugrálnia kell , hol a boltba megy 50 péksüteményért , hol több karton kóláért . A nő ordít mindenért vele és piszkálja , a pasi pedig csicskáskodik . Egyszer ott akarta hagyni a nőt , erre a nő fiútestvérei ( 4 van + azok családtagjai ) istenesen ellátták a baját , azóta megszólalni sem mer ( és nem is engedik neki ) . Harmadik eset : férfi cigány , a nő magyar . Gyerekek száma : 2 . A férfi egy gazdag cigány vállalkozó . A nőt sehová nem engedi el maga nélkül , mindig otthon van bezárva és vezeti a háztartást . Rendszeresen megüti a férfi , és úgy bánik vele , mint egy pórázon lévő kutyával .
2012. jan. 10. 12:28
 14/16 anonim ***** válasza:
21%
Mindenki a maga népcsoportjában keresgéljen,utálom ha keverednek a népek,és belepiszkítanak a magyar vérvonalba.
2012. ápr. 3. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez minősíthetetlen, gyalázatos hozzáállás.

A kérdező egyszerűen provokál, ezzel azt éri el, hogy mindenki itt hagyja a kérdését. Aztán legfeljebb magának válaszolgat majd :)

2012. ápr. 3. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdez egyáltalán nem provokál egy teljesen általános kérdést tett fel. Inkább egyes válaszolók veszik fel maguknak és képzelnek bele fűt fát.

Egyébként én ilyet nem ismerek, de azt megerősíteném, hogy teljesen különböző a két kultúra, ezért is ritka, hogy a 2 keveredik. Én szoktam látni cigányokat és ott mind, az összes anyuka nagyon fiatal, kb mint én (19 vagyok), és jönnek akár 2-3 gyerekkel. Egyszerűen ez a szokás náluk. Ők fiatalon házasodnak és szülnek (egyébként ez régen mindenhol így volt, ez csak a 21. század "találmánya", hogy 30 felett szülnek a nők, de mind1). Egyszer egy tanárom azt mondta, hogy a cigányok egyébként valamivel korábban is érnek, viszont korábban is öregszenek. Nem tudom ebben mennyi az igazság, de biztos nem a kiujjából szopta.

2012. ápr. 4. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!