Tucc olyat, aki roma - magyar vegyesházasságba házasodott és pórul járt?
Utolsó: ez minősíthetetlen, gyalázatos hozzáállás.
A kérdező egyszerűen provokál, ezzel azt éri el, hogy mindenki itt hagyja a kérdését. Aztán legfeljebb magának válaszolgat majd :)
A kérdez egyáltalán nem provokál egy teljesen általános kérdést tett fel. Inkább egyes válaszolók veszik fel maguknak és képzelnek bele fűt fát.
Egyébként én ilyet nem ismerek, de azt megerősíteném, hogy teljesen különböző a két kultúra, ezért is ritka, hogy a 2 keveredik. Én szoktam látni cigányokat és ott mind, az összes anyuka nagyon fiatal, kb mint én (19 vagyok), és jönnek akár 2-3 gyerekkel. Egyszerűen ez a szokás náluk. Ők fiatalon házasodnak és szülnek (egyébként ez régen mindenhol így volt, ez csak a 21. század "találmánya", hogy 30 felett szülnek a nők, de mind1). Egyszer egy tanárom azt mondta, hogy a cigányok egyébként valamivel korábban is érnek, viszont korábban is öregszenek. Nem tudom ebben mennyi az igazság, de biztos nem a kiujjából szopta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!