Nem ellentmodásos ez?

Figyelt kérdés

A vegetáriánusok - különösképpen a vegák - nem esznek húst, utóbbiak még selymet, vagy bőrből készült holmikat sem hordanak.

Ugyanakkor legtöbbjüknek vannak házikedvenceik, kutyáik, macskáik.

Márpedig ezek húsevő állatok, nem lehet őket zellerrel vagy polentával etetni.

Akkor hogy is van ez? Nekik jár a hús, ami mégiscsak egy másik állat megölésével jár?

2019. jún. 14. 21:07
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Nem a kedvéért ölik meg, hanem azért, mert neki az a tápláléka. Anélkül elpusztul. Az embernek meg nem az állat a tápláléka.

A vegánság arról szól, hogy mint ember, ne árts az állatoknak, ne használd fel/ki őket. Semmi köze ahhoz, hogy ők mit esznek.

2019. jún. 26. 17:57
 22/23 anonim ***** válasza:
45%
70-es IQ-val nyilván azt fogsz az elmondottakból érteni, amit csak szeretnél.
2019. jún. 26. 18:14
 23/23 anonim válasza:
13as:nagy tragédia ha a nem helyett véletlen b betűt írtam és a kutyáját t nélkül hagytam...és nem magyar vagyok szóval szóljatok be a helyesírásomra de tudjátok mit innentől nem fog érdekelni
2019. jún. 28. 21:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!