Szerintetek ez most hogy van Alföldi Róbertnél?
Az évek során többször, több helyen is téma volt az ő melegsége, amit aztán egy pár éve el is vállalt. Itt meg kell jegyeznem, ez engem nem zavar, csak találtam egy cikket a neten, ott pedig arról beszél, hogy Murányi Tünde volt az egyik halálos szerelme, aztán több műsorban is megfigyeltem, olyan "furán" néz a nőkre, nem is tudom mi lenne erre a jó szó... Talán ha azt mondom ahogy egy férfi néz egy nőre. (alul van a link, ahol az interjú található, amiben elmondja)
https://www.youtube.com/watch?v=Awg8CW-aVN0&feature=share&fb..
Ebben a videóban pedig erről beszélnek a Trisztrán is Izolda kapcsán burkoltan.
Fogalmam sincs az Alföldi melegségének típusáról... de azért sok minden létezik:
Ad1 régebben még a melegek is kénytelenek voltak valami barátnő, házasság látszatot magukra erőltetni, sőt még magukat is kiválóan hitegették, hogy igen, menni fog, megszabadulunk ettől a csúnya melegségtől, aztán persze nem ment...
Ad2 vannak biszexuálisok
Ad3 sok meleg csak testi vonzalom tekintetében meleg, plátóilag tud szerelmes lenni akár lányba is, attól még hogy nem izgul fel a melleire, homokóra formájára, szerelmes még lehet a lényébe. Azok a melegek, akik cuki feminin fiúcskákat szoktak összeszedni maguknak, azok tipikusan "nőkbe" szerelmesek, akkor is ha épp fiú formában van az illető.
ad4 és van még ezer más lehetőség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!