Én sem értem miért utálják, de általában csak a jobbikos nagy magyarok nem szeretik, nekik pedig nem sok eszük van :D
2013. szept. 24. 22:53
4/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs, én speciel nem utálom. Egyetlen darabját kellett megnéznem (érettségi tétel volt), amit rettenetesen borzalmasnak találtam, de ettől még nem fogom szidni. Szimplán nem nézem meg a darabjait, ennyi, nekem nem jön be a régi darabok ilyen szinten modernesítése.
2013. szept. 25. 01:52
5/11 anonim válasza:
"Én sem értem miért utálják, de általában csak a jobbikos nagy magyarok nem szeretik, nekik pedig nem sok eszük van :D"
Azért, mert azt mondjuk, hogy ez az alkotás az "István, a király" meggyalázása?
2013. szept. 25. 07:43
6/11 anonim válasza:
Leginkább a szélsőséges konzervatívok szídják, mert Alföldi egyike a tökéletes célpontoknak. Meleg, lázadó, nem adja meg magát a hatalomnak, stb.
Akik szídják, azoknak meg kell az ellenségkép, mert ez tartja össze őket. (Melegek, zsidók, EU, stb...)
2013. szept. 25. 10:05
7/11 anonim válasza:
"Azért, mert azt mondjuk, hogy ez az alkotás az "István, a király" meggyalázása?"
Erre mondhatnám, hogy az István, a király pedig a Jézus Krisztus Szupersztár meggyalázása, ugyanis a nagy része arról lett koppintva.
Mégsem mondom, mert szeretem a művet, és tisztelem Szörényiéket. És ha a szerzők hozzájárultak a feldolgozáshoz, az az ő döntésük.
2013. szept. 25. 10:10
8/11 anonim válasza:
A hatos mindent leírt, kell valami ami összetartja az utálkozókat, Alföldiben pedig elég sok 'utálnivaló' van, már ami a szűk látókörű, gyerekes gondolkozású eszelősöknek kell. Biztosan nehéz lehet ilyen kevés intelligenciával élni. :)
2013. szept. 25. 20:03
9/11 anonim válasza:
Mert meleg és mert fel meri vállalni a gondolatait, én meg bírom őt, na :D
2013. szept. 25. 20:27
10/11 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, úgy hogy bocsi.
Én kifejezetten kedvelem Alföldi Robit. Szakmailag nagyon jó, és emberileg is tisztelem. A rosszindulat meg sok mindenre képes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!