Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok irigykedni a legjobb...

Szoktatok irigykedni a legjobb barátnőtökre/barátotokra?

Figyelt kérdés

pl mert jobb nálad,sikeresebb. neki mindig összejön minden amit eltervez. vagy ,mert szebb nálad/csinosabb. tehetségesebb. okosabb. mindig tudja mit akar és véghez is viszi. stb...

ilyenekre gondolok.

vélemények ? tapasztalatok ?

2010. júl. 8. 15:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

régebben igen. általános sulis koromban, gimi elején. volt is bennem lelkiismeret furdalás, de így volt. drukkoltam, hogy rossz jegyet kapjon, meg ilyenek.

már nem vagyok ilyen, rájöttem, hogy nekem nem lesz jobb attól, ha neki valami nem sikerül. most már vele örülök.

megváltoztam (szerencsére)

25L

2010. júl. 8. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. júl. 8. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
nem
2010. júl. 8. 15:29
 14/17 anonim válasza:
57%
Szoktam irigykedni, mint mindenki. Nekem ne mondja senki, hogy nem irigykedik senkire... Ilyen ember nincs. Esetleg nem drasztikusan...
2010. júl. 8. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor az vonza az irigységet, hogy valamit nem tartunk igazságosnak ha a másiknak van, bejött vagy megvan. Az utóbbi harminc nap után szokott lányoknál baj lenni barátnőknél egy hónapi buli után. :DDD
2010. júl. 8. 15:39
 16/17 anonim válasza:
Szoktam... Dehát az nyugtad hogy vannak nálam csunyább pasik is XD
2010. júl. 8. 15:56
 17/17 fanni** válasza:
sajnos igen :\
2010. okt. 9. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!