Mit jelent ez a Jokai idezet? Hogy kell erteni?
Figyelt kérdés
,,Mikor megemlékezel rólam, mindig arccal szemközt fogok veled állani."2019. jún. 8. 18:11
1/12 A kérdező kommentje:
Kultura es kozosseg - Egyeb kerdesek koze szantam, ha olvassa egy admin kerem rakja at. Koszonom.
2019. jún. 8. 18:12
2/12 anonim válasza:
Rákattintottam a piros táblára, és az "Ez a kérdés rossz kategóriában van" sorra, mert a modik nem olvasnak el minden kérdést. Ennyit tudtam tenni, remélem átteszik, ahova kérted.
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert nem tudom, milyen helyzetben és milyen körülmények között hangzik el az idézet.
3/12 A kérdező kommentje:
Koszonom. En sem tudom, kiirva lattam idezetkent.
2019. jún. 8. 19:40
4/12 anonim válasza:
Igen sokat olvastam Jókait, de ilyenre egyáltalán nem emlékszem, lehet, hogy nem töle van, csak valaki rosszul tudja. Föleg azért is gondolom, mert nem igazán látok értelmet benne.
5/12 anonim válasza:
Közben megtaláltam, tényleg nem JókaiTÓL van, hanem ez a sírfelirata egy része!
6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, tenyleg rosszul tudtam. De tovabbra is erdekel hogy kell erteni :)
2019. jún. 8. 21:05
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez annyit akar jelenteni, hogy rád fogok nézni.
8/12 anonim válasza:
Talán arra céloz, hogy mikor kimegy a sírjához (vagyis mikor rá fog emlékezni), a fejfája, illetve a síremléke mindig szemben lesz az előtte állóval.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Elnézést, a citatum cikket hibásan adtam meg, és a gyakori nem enged utólag javítani. Ez a helyes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!