Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet hamisitani közösségi...

Lehet hamisitani közösségi szolgálatot?

Figyelt kérdés

2019. jún. 7. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
nem
2019. jún. 7. 15:58
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Mindent lehet hamisítani, csak nem biztos, hogy megéri!

Menj el mondjuk egy állatmenhelyre vagy óvodába. Abba az 50 órába nem halsz bele!

2019. jún. 7. 16:01
 3/17 A kérdező kommentje:
miért nem éri meg, ellenőrzik?
2019. jún. 7. 16:14
 4/17 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert ilyen helyektől viszonylag messze lakok
2019. jún. 7. 16:16
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

Hamisítani?

A mi sulink könyvtárában kemény fél óra könyvjelzőnyomtatásért és/vagy azok felragasztásáért kapásból kaptál 2x3 órát 😂 és nem ez az egyetlen hely, amiről tudok, hogy ilyen lazán veszik. Én pl múzeumban is voltam és ott is egy nap munkáért beírtak 12-t (persze megfelelően elosztva). Egy barátnőm meg gyárban volt, egy hét alatt tudta le az egészet és zsebbe még pénzt is kapott érte, két srác meg nyugdíjasklubba ment és röhögve kártyáztak az öregekkel egész nap és ingyen ehették magukat degeszre étteremből rendelt kajával.

Akiket én ismerek, mind hamar letudták az egészet és mindegyikünk élvezte kifejezetten. Magát a rendszert én is feleslegesnek tartottam amúgy, de pont ennek megfelelően állnak hozzá a munkáltatók is -> ergo, senki nem veszi komolyan kb. Úgyhogy rinya helyett irány szépen keresni valamit, itt lesz a nyár és havi 1-2 nap alatt megcsinálhatod az egészet (vagy mondjuk egy hét egy huzamban). Ennyi időd kell, hogy legyen.

2019. jún. 7. 17:33
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Apád adjon pénzt egy állatotthonnak, vagy pár játékot egy cigó ovinak, és már kapod is a pecsétet!
2019. jún. 7. 17:41
 7/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy adna nekik apam nem olyan ember
2019. jún. 7. 17:44
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Azért nem tudod mert előtte a fogadó intézmény szerződést köt a sulival, aztán lehet csak pecsételni. Vagyis lehet de macerás emiatt nagyon. Azért nem akkora dolog ez hogy hamisítani kéne, ha elkapnak szerződéshamisításért az nagyon gáz.
2019. jún. 7. 18:11
 9/17 A kérdező kommentje:
oke koszi a valaszt
2019. jún. 7. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Néhány tipp:

Szereted az állatokat? Menj állatmenhelyre, és ha mást nem, akkor sétáltass kutyákat. Vagy játsszál az állatokkal.

Szereted hallgatni az időseket? Menjél nyugdíjasklubba, és hallgasd meg őket, beszélgess el velük, vásárolj be nekik!

Egészségügyi pályára mennél? Irány a kórház, kérj ott valamilyen munkát! Lehet, hogy nem takarítani kell, hanem beteg gyerekeket szórakoztatni. Erre jelentkezhetsz akkor is, ha szeretsz előadni, mesélni, zenélni.

Pedagógusnak készülsz? Legyél magántanár, vagy menjél nyári napközis táborba segíteni. Az Amigók is egy ilyen együttműködésből nőttek ki.

2019. jún. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!