Közöségi szolgálatot hogyan tudnám elvégezni?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom h egy pecsét kell csak amin van adószám meg nem tom még...a nagybácsimnak van egy étterme ahol ugy evan ilyen pecsét..és h ő nem igazolhanáe le az 50 órát..pl ilyeneket beírni h sepregettem meg raktárt pakoltam..persze pénz nélkül mert azt nem lehet ugye adni..mert h ha azt nézzük ez is oylan mint amit elvileg kéne csinálni...vmi ötlet?2015. márc. 12. 09:51
1/1 anonim válasza:
Csak úgy nem mehetsz a nagybácsidhoz.A nagybácsidnak előbb be kell adnia egy kérelmet,hogy fogadó intézménnyé akar válni.Ha az engedélyt megkapta,akkor fogadnia kell más diákokat is,nem csak téged.De ennek az eljárását nem ismerem.
Itt tudsz találni fogadó intézményeket.Én is innen találtam,és már befejeztem a szolgálatot.Minden egyéb kérdésedre is itt kaphatsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!