Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy élted meg hogy kirúgtak?

Hogy élted meg hogy kirúgtak?

Figyelt kérdés
Elégedetlenek voltak a munkámmal, legfőképpen a nyelvtudásom miatt, holott azt mondták amikor jöttem hogy ezzel nem lesz gond. Ma közölte a főnököm hogy ebben a honapban vagyok utoljára, iszonyu megalazoan elem meg, es teljesen le vagyok törve, úgy érzem magam mint egy semmirekellő. Ti hogy léptetek tovább?
2019. jún. 1. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

2001-ben 25 évesen kirúgtak egy nagyon híres multitól. leépítések voltak, engem is megtaláltak mondvacsinált dologgal.

nagyon megbántódtam. 2 évig csavarogtam, nem voltam hajlandó dolgozni.

aztán megbékéltem, családom van, minden oké!

szép idők voltak :D

2019. jún. 1. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rosszul jött ki. A többiek nem jelezték nekem, hogy gond lenne a kommunikációmmal, azt hittem, minden rendben. Az igaz, hogy nem meséltem mindarról, ami a munkán kívül történt velem, de nem sok olyan dolog történt, amiről szívesen mesélhettem volna.
2019. jún. 1. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor engem kirúgtak, éreztem hogy nem felelek meg az elvárásoknak, de akkor is rosszul esett amikor megmondta a főnök. Találtam másik munkát és az ottani tapasztalatokat kamatoztattam.

Másik helyről leépítés miatt küldtek el, az utolsók között szóval tudom hogy jól végeztem a munkát, ott bánatomban az utolsó fizetésem hülyeségekre költöttem (parfüm, drága napszemüveg stb..)

De a munkahelyváltást mindig pozitívan éltem meg, mert az új helyen tiszta lappal kezdtem, a tapasztalataim csak gyarapodtak, megismertem a saját hibáimat és gyengéimet. Neked is azt ajánlom hogy javíts a nyelvtudásodon, ezzel te is gyarapodsz és többé nem ér kellemetlenség a hiányosságod miatt. Kezdj másik munkát keresni azonnal, és az interjúkon ne szidd a mostani munkahelyed semmiképp. Ha keserűség van benned, menj el inni a barátaiddal és beszéld ki magadból. Aztán lépj tovább.

2019. jún. 1. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2019. jún. 2. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!