Van olyan köztetek, aki szívesen élne inkább külföldön, csak nem mer egyedül elindulni?
Figyelt kérdés
Privátban is lehet írni.2019. máj. 30. 20:01
1/2 anonim válasza:
Ilyen voltam. Aztán elindultam. Kicsit olyan volt, mint amikor az ejtőernyős nem mer kiugrani, aztán hátulról jól seggbe rúgják, és muszáj neki. Indult ellenem egy rettentő aljas büntetőeljárás, koncepciós perben börtönbe akartak juttatni. Kanadába mentem, menedékjogot kértem, meg is kaptam. Most itt élek. Kétlem, hogy enélkül elindultam volna.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Velem is történt most valami, ami miatt talán több erőm lesz elindulni, csak váltakozik bennem a félelem érzése és a változtatni akarásé. Nekem itt egy jó állásom van, nem a pénz miatt mennék, hanem azért mert nem akarok itt élni. Elkezdtem jelentkezni állásokra, meglátjuk hogy keresnek-e.
2019. máj. 31. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!