Mi lenne a legkorrektebb/érthetőbb kifogás?
Szeretem a jelenlegi munkahelyem, de sajnos nem elég a fizetés, és sokszor túlórázni kell mostanában (a nyári időszak ilyen). Sajnos az "idegrendszerem" nem bírja ezt, hogy sokszor bele van rondítva egy-egy eltervezett napomba.Korrektül kifizetik a túlórát, csak ezért nem léptem még le.
Még fél-egy évet szeretnék maradni, mert még kell egy kis pénzt is összeszednem, de közben elvégeztem egy tanfolyamot amihez lesz egy vizsga csütörtökön majd utána kedden, bizonyítványosztással együtt.
Ez a vizsga ahhoz kell, hogy letudjak lépni innét, és egyfajta B tervként van eltéve, hogyha már nem bírom agyilag akkor azonnal lépni tudjak, és már a következő héten kezdhessek máshol.
A főnököm viszont iszonyatosan megsértődik ha valaki kiakar lépni, a felmondási időben végig szívatja amivel csak tudja, szemétkedik, még akkor is ha korábban kedvelte az adott illetőt.
Volt aki tervezgette, hogy elmegy, a főnök meg odament, hogy holnaptól nem kell jönnöd, úgysem akarsz már itt dolgozni ahogy hallottam.Ezzel ki is rúgta valami kamu dumával.
Na én ezt elakarom kerülni.
Egy nagyon jó főnök, abszolút korrekt, kiáll az alkalmazottaiért mindig, mindenben, de csak amíg neki dolgozol.
Muszáj valami kamu dumával elmennem a vizsgára mert kb. kirúgna ha megtudná, hogy nem örök életre tervezek nála.
Hiába nem lehet, nem először csinálta meg ezt emberekkel.
Sosem jelentettem még beteget, viszont akkor csütörtöktől-keddig folyamatosan "betegnek kell lennem".
A szabadságom be van osztva előre foglalt nyaralás, esküvő,szülinapok meg egy-két ünnepre, ha ezekből kérném, hogy adjon ki akkor az veszteséges lenne számomra (anyagilag is).
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, fizetetlen szabadságra is elmennék, de ő akkor joindulatból megfogja kérdezni, hogy mi a baj, mire kell?
A hazudozás meg nem annyira erősségem.
Én beteget jelentenék.
Ha már mindenképp hazudni kell,akkor mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!