Írnátok egy kifogást, miért ne szilveszterezzek azokkal, akik meghívtak?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, ha megsértődnének, de találtam egy jobb programot. Ők elég unalmas ötlettel álltak elő, én emg ritkán mozdulok ki, és ha már megyek, akkor legyen jó. Nem szeretném ha megsértődnének, és kellene valami hihető kifogás. Köszi.2014. dec. 26. 20:11
1/6 anonim válasza:
"Sajnos már elígérkeztem máshová."
2/6 anonim válasza:
Előtte lemondod, mert rosszul érzed magad.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Sajnos már megígértem nekik, hogy megyek, de utána rákérdeztem mi a program, és a válasz az volt hogy tévézés. Egy másik barátom pedig egy jobb helyet tud. Lehetek "szemét", de ha lemondom őket, hogy szar volt a programjuk, egy életre megsértődnek. :D
2014. dec. 26. 20:42
4/6 anonim válasza:
Meghívod őket is arra az izgibb programra.
5/6 anonim válasza:
Ne keress kifogást, menj el a jobb programra. Mert ha hazudsz nekik és rájönnek, akkor is simán megsértődhetnek egy életre, így legalább tiszta lesz a lelkiismereted.
6/6 anonim válasza:
Sztem hagyd a kifogásokat, légy őszinte, a barátainak akkor sem hazudik az ember, ha kellemetlen az igazat mondani.
Egyszerűen mondd meg, hogy tévézni otthon is tudsz, azért nem mész el máshová, de ha már mész akkor az olyan program legyen, amiért érdemes elindulni. Nyugodtan mondd meg, hogy meghívtak egy buliba, ahol nem TV nézés a program, és nagyobb kedvet érzel odamenni, mint ide, slussz.
Ezen nem hinném, hogy egy igazi barát megsértődne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!