Meghívtak enni, de olyan idétlen időpontban, hogy lehet illedelmesen bisszautasítani és éreztetni, hogy máskor sem jó ebben az időpontban nekünk?
Pizzázni hívtak jó ismerőseink, vasárnap van, mindig főzök, tudják. 2kor fogunk pizzázni menni, mert haza kell érjenek 5re mert az anyja este templomba akar menni és addig vigyázz a fél éves gyerekükre.
Mimindig ebédelünk, tudják éspersze ők is,mégis ilyen időpontra hívtak meg minket. Mondtam, hogy nemlehetne később, vagy esetleg a mama menjen máskor templomba. Az volt a válasz, hogy este jár.Na, bumm!
Akkor nem eszed meg, amit főztél, hanem elteszed másnapra.
Neked ez tényleg probléma?
Szerintem délben ők is csak minimálisat fognak enni,hogy délután tudjanak pizzázni.
Ti is csak egy picit egyetek.Háromkor (tudom,hogy kettőkor mentek,de amíg rendeltek és kiviszik az kb egy óra) le fog tudni csúszni a pizza.
Ne legyél ilye a kákán is csomót keres típus,inkább örülj,hogy kikapcsolódhatsz délután,beszélgethettek egy jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!