Mi lenne a legjobb kifogás? Vagy mit mondjak?
Volt egy kisebb műtétem több mint egy hónappal ez előtt.Korábban jártam edzésekre de a műtét előtt 2 héttel felhagytam vele és azóta (2 hónapja majdnem) egyáltalán nem járok.
Viszont ez a két hónap elegendő is volt ahhoz,hogy meghízzak aminek nem igazán örülök...ezért szeretnék visszamenni edzésre aminek nincs is akadálya, de az edző megfogja kérdezni,hogy hová tűntem.Annyira nem közvetlen a viszonyunk,hogy elmondjam azt,hogy pontosan mivel is műtöttek,de valamit mondanám kéne, egy "magánügy" válasz finoman megfogalmazva sem lenne megfelelő.
Nem szereti a léháskodó embereket akik hol jönnek edzésre hol nem, és ez rám nem is volt jellemző én rendesen jártam korábban, így nem mondhatok azt sem,hogy egyszerűen nem volt kedvem jönni/pihentem.Bár a pihentem verzió valamivel kiegészítve nem lenne rossz.Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!