Egy pici nemzeti érzelem sincs bennem. Ez mennyire gyakori?
Teljesen értelmetlennek tartom az emberek nemzetekbe tömörülését. Hidegen hagy, hogy magyarnak születtem. Csak egy helynek tartom az országot, ahol élek, ugyanúgy lakhatnék máshol is, nem kötődöm hozzá. Ha valaki kérdezné (pl. népszámlálás), inkább nemzeteken kívülinek vallanám magam, mint magyarnak.
Szerintem sokkal békésebb lenne a világ, ha mindenki így gondolkozna.
Ilyen emberekre van szükségünk! Látni az agymosás eredményességét.
Amúgy ezt személyiségzavar. Pszichiátrián kezelik.
Magánügy!
Én csak azt nem értem, hogy azért mert van Magyarországon max.20% (de inkább csak 10%) ilyen ember, miért akarják kikényszeríteni, hogy a másik 80% adja fel a nemzeti hovatartozását????
Egykor szintén azt hitték, hogy ha kommunizmus lesz akkor milyen békés lesz a világ. Népirtás, nyomor és szociális közöny lett belőle.
Amúgy a neoliberalizmus szintén egyfajta kommunizmus felé viszi a világot, csak nem az államé hanem a banké lesz minden, Ami abban a pillanatban maga lesz az állam. Tehát egy és ugyanaz.
Sehol nem írtam, hogy LEGYEN mindenki ilyen, vagy hogy barkit is szeretnék rávenni arra, hogy gondolkozzon hasonlóan. Nem i szoktam erről beszélni, csak ha kérdeznek.
Az utolsó mondatom csak egy megjegyzés volt, hogy jobb lenne a világ, de távol áll tőlem, hogy más embereket inzultáljak a világnézetemmel.
Senki se mondta hogy te speciel rá szeretnél venni bárkit bármire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!