A magyar ember miért ennyire irigy?
igen, és ez nagyon szomorú, nekem a harmadik bölcsész-diplomám készül, azaz igen csak bölcsésznek tartom magam, de nagyon durva ez a jelenlegi helyzet, és nem értem egyáltalán miért kell egymást utálni pl egy BME-snek meg egy bölcsésznek úgy alapból, még ha oka sincs rá, de tény h ez megy ma nálunk
na ez is egyébként magyar jellegzetesség, mert nyugaton nézd csak meg, a bölcsész-területeket is legalább olyan szépen megfizetik, és nincs ez a McDonald's-effektus
remélhetőleg úgy 50-100 év, és ez is a helyére kerül nálunk, bár azt nem értem, nézd aki csak úgy poénból megy bölcsész-szakra de full nem érdekli, az kb annyit is fog érni, szal lehet h megszerez egy diplomát, mint ahogyan az én csoporttársaim közül is vicces de összesen 2-en maradtunk az évfolamból a szakmában úgymond, a többiből fogorvosi asszisztenstől kezdve minden más lett, szóval én hiszem, hogy aki valóban belül is bölcsész, az egészen másképpen tekint erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!