A magyar ember miért ennyire irigy?
Hát ez a Pap-Bodnár példa nagy mellényúlás volt. Sajna semmi közük nem volt a sikerhez. 19:11-es nagyon jóóó:D
Visszatérve a kérdésre, lehet, hogy nem is arról volt szó, amiről beszélsz. Hallottad, hogy mit mondanak? Szerintem Te gondolod, hogy valószínűleg ezt mondhatták. A 4-5-6 diplomásnak pedig üzenném, hogy nem ez az általános Magyarországon, hogy az agyoniskolázottak járnak ilyen autókkal, ha ezt nem veszed észre, akkor nem tudom hogy szereztél ennyi diplomát.
"Visszatérve a kérdésre, lehet, hogy nem is arról volt szó, amiről beszélsz. Hallottad, hogy mit mondanak? Szerintem Te gondolod, hogy valószínűleg ezt mondhatták."
Nem mert halottam a saját fülemmel mikor klotyón voltam(ők nem tudták,hogy én ülök ott..),hogy arról pusmognak,hogy mennnyibe kerülhetett az autó meg miből tellet rá...
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:58
Én kifogtam,rossz helyen voltam rossz időben...,nem is sokáig dolgoztam ott!
19:23
ne haragudj, ki tiltja meg neked ????
19:52
te pedig ezeket a faxságokat honnan veszed ha nem is mozogsz ezekben a körökben? de azért egy éjszakai szórakozásért a 20-assal ne sérts már meg ...
tök bírom h tehát abszolút nem vagy ezekben a körökben, mégis mindent tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!