Miért lett ilyen böszme?
Van egy csaj aki a barátom uncsitesója,és tökre megváltozott eddig kedves volt és most egy bunkó keverő.
KÉRDEZTEM TŐLE MSN TEGNAP HOGY MIT CSINÁLSZ?? IRJA SEMMI KÖZÖD HOZZÁ.UTÁNA MEGKÉRDEZTEM TŐLE HOGY MIKOR SZOKSZ LEFEKÜDNI IRJA 3-4 4-5 5-6 AZTÁN IROM NEKI HOGY EZT EL IS HIGGYEM.UTÁN AMONDOM NEKI HOGY NEHOGY ELMONDJA A BARÁTOMNAK(PASIMNAK),ÉS ERRE IRJA HOGY HOLNAP EZ LESZ AZ ELSŐ A VÉRNYOMÁSOM 10000-EN VOLT.SZERINTETEK ELMONDJA NEKI,ÉS HA ELMONDJA MIT CSINÁLJAK SZAKITSAK VELE VAGY NE ?? ÉS NEM CSAK VELEM BUNKÓ ,MAJD NEM MINDENKI UTÁLJA AKIT ISMEREK.(HA LEHET IDIÓTÁK NE IRJANAK ) GYORS VÁLASZOKAT VÁROK NAGYON SÜRGÖS!! ELŐRE IS KÖSZI!!!!
ööö, azon parázol, hogy ez a csaj elmondja a barátodnak, hogy megkérdezted tőle, hogy mikor szokott lefeküdni? Aztán a választ meg nem hitted el?
WOOOOOW. Ja és légyszíves ne írj csupa nagy betűvel.
Bocsi de nem mentette el!
De ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném!
MIÉRT NE IRHATNÁK NAGY BETŰKKEL XĐ
B-ZI DZS.NI
Konkrétan mi a kérdés?
(Nem az én szövegértésemmel vannak bajok)
Szerintem szemét volt meg kéne tőle kérdezni h történt-e vele valami amiért ilyen lett......de csak szépen türelmesen......de ha erre is bunkón válaszol akkor szerintem hagyd a fenébe mert ien k*cs*g....vagy veled van vmi baja:/
De szerintem nem fogja elmondani annak a fiúnak,én is szoktam hülyeségből olyanokat írni h de bemondom hangosbemondóval=D
De ha mégis elmondaná(nem tudom hogy mit de elmondanáXD) akkor próbáld neki bevallani az igazat...:)
14/L
Most komolyan: Attól félsz, hogy a lány elmondja a barátodnak, hogy nem hitted el neki, hogy 3-6 óra között szokott lefeküdni? Most komolyan! Ebben mi olyan nagyszám?
Hát te nem tudom normális vagy-e, hogy ez miatt izgulsz így fel...xD
Em. meg azért ne írj ilyen nagybetűkkel, mert:
1. Így olvashatatlan a szöveg
2. Ez a kiabálás jele
16:32 vagyok
XD jah hogy attól félsz hogy azt mondja el!!XD
Azt hittem elárultál neki valami óóóriási titkot és azt akarja elmondani neki.....Ezért csak nem fog rád megharagudni hahó=) lehetnek akármennyire jóba az hogy ezt nem hitted el nm olyan nagy szám:) ha meg annak veszi kimagyarázod=D pl:hülyeségből kérdeztem vissza hogy el is higgyem-e, mert egy csomóan szórakoznak és hülyeséget írogatnak, vagy mondhatod h aznap nem voltál jó pazban sajnálod nem gondoltad h ebből ekkora ügy lsz.........most csak ennyi tippem van de te is kreálhatsz=D
mégmindig:14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!