Miért lett ennyi nagymagyar az utóbbi időben?
Pl ha kicsit szétnézel akkor láthatod a következőt.
Van pár ember aki nap- nap után kidolgozza a belét, míg mások meresztik a t@küket és mégis szociális támogatások garmadát kapják. Ebből van elegük embereknek és sokaknak ez nem tetszik. A nagymagyar csoportok pedig az elégedetlenkedőket gyűjtik össze. Nem divat, hanem elkeseredés.
Mert kinyílik (a nem létező bicska) a zsebembe, amikor valaki közli, hogy "Én utálom ezt a sz@r országot és itt is fogom hagyni amint lehet."
Akkor papám takarodj ki még most, ne neveltesd fel magad az állammal ne vidd el a fejkvótát az iskolában, stb.
Nagymagyar? az mi?
Azokra gondolsz, akik próbálják összeszedni a "magyarságot", tehát a a A magyarokat, akik nem akarják hogy az országuk egy pár éven belül putri legyen (bele sem merek gondolni mi lesz itt 15-20 év múlva, a sok ovis bokszos felnőtt lesz és majd megy randalírozni, mert ugye viselkedni egy sem tud), és azokra gondolsz, akik nem tűrik, hogy 1 kis f a s z az ország élén megszabja, hogy na akkor aki 202e Ft-nál kevesebbet keresett idáig, az innentől keressen mégkevesebbet, mert ugye ne a gazdagtól vegyük már el azt a 10-20 ezer forintot... Nem divat, de elégedetlenség, az biztos. áááhh vacak már ez az ország..
Nem divat "nagymagyarnak" lenni...
Minden délután szappanoperát, este meg híradót nézni, utálni a gyerekeket és a természetet, anyagiasnak lenni, nem házasodni, önzősködni, irigykedni mások életére, lehúzni a napi nyolc órát és nem tenni semmit a jövőért... Na, ez lett divat...
"Akkor papám takarodj ki még most, ne neveltesd fel magad az állammal ne vidd el a fejkvótát az iskolában, stb."
Szerintem ha itthon hagynák boldogulni, és megfizetnék a szakmunkáját vagy épp a diplomájával, több évi tanulmányaival elvállalt munkáját, akkor nem fájna a feje, hogy miből legyen háza, vagy autója, vagy miből vegyen benzint, stb. Nem a hazát utálja senki sem, hanem a kormányt ami elnyomja a boldogulni vágyó embereket. Ki űznek minket külföldre. Nem baj, majd ittmarad az "alja" és Mo. pár éven belül putri lesz, egy nagy szemétdomb, visszajönnek a régi pusztító betegségek, stb. A kultúrális szitről meg ne is beszéljünk. Nah, ez Magyarország? ezt kell/lehet szeretni?!
„Mi az hogy nagymagyar? Szerintem inkább fordítva, divat lett degeneráltnak lenni és utálni a hazát.”
Kösz, a primitív fröcsögés nem érdekel. És mégis ki számít annak, tahókám?
„Mert kinyílik (a nem létező bicska) a zsebembe, amikor valaki közli, hogy "Én utálom ezt a sz@r országot és itt is fogom hagyni amint lehet."
Akkor papám takarodj ki még most, ne neveltesd fel magad az állammal ne vidd el a fejkvótát az iskolában, stb.”
És ki írt ilyet ?:D Neked meg gondok vannak az idegeiddel, vedd be a gyógyszered, és próbálj a kérdésre válaszolni.
„Nagymagyar? az mi?
Azokra gondolsz, akik próbálják összeszedni a "magyarságot", tehát a a A magyarokat, akik nem akarják hogy az országuk egy pár éven belül putri legyen (bele sem merek gondolni mi lesz itt 15-20 év múlva, a sok ovis bokszos felnőtt lesz és majd megy randalírozni, mert ugye viselkedni egy sem tud), és azokra gondolsz, akik nem tűrik, hogy 1 kis f a s z az ország élén megszabja, hogy na akkor aki 202e Ft-nál kevesebbet keresett idáig, az innentől keressen mégkevesebbet, mert ugye ne a gazdagtól vegyük már el azt a 10-20 ezer forintot... Nem divat, de elégedetlenség, az biztos. áááhh vacak már ez az ország..”
Azokra gondolok, akik Nagy-Magyarország matricával, és hasonlókkal bohóckodnak, és meg akarják mondani, ki a nagyobb magyar. Leírnád, ők mégis mivel tesznek többet az országért, mint pl te vagy én?
12:04
Mi az, hogy primitív fröcsögés? Megkérdeztem, hogy mit értesz a ,,nagymagyar" alatt (merthogy ilyen fogalom nemigen létezik). Itt egyedül te fröcsögsz.
,,Azokra gondolok, akik Nagy-Magyarország matricával, és hasonlókkal bohóckodnak, és meg akarják mondani, ki a nagyobb magyar. Leírnád, ők mégis mivel tesznek többet az országért, mint pl te vagy én?"
Ők például annyival, hogy segítenek erősíteni a nemzeti öntudatot, az összetartást, ami nélkül egy nép halálra van ítélve (ld. országunkat és a több nyugati országot). Tanulnak, kutatják a történelmünket, kulturális találkozókat szerveznek, eljárnak közösen edzeni, hogy felkészüljenek arra, ha esetleg meg kell védeni az országot, a magyarságot.
Te pedig velük szemben feljössz gyakorikerdesek.hu-ra, elkezdesz fröcsögni, kötekedni, és leszólsz másokat. Már a válaszod első mondata elárulta, hogy egy tanulatlan tahó vagy (ahogyan te mondanád), akinek csak az ilyesfajta provokáció okoz némi örömet. Vagy csak simán magyargyűlölő vagy, a végeredmény ugyanaz: több kárt okozol, mint hasznot.
válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:30
Picim, eddig is sejtettem, hogy nem vagy egy észlény, de most már látom, hogy nálad nagyon komoly gondok vannak. Semmi baj, türelmes vagyok, szívesen elmagyarázom többször is neked.:D Tehát akik Nagy-Magyarország matricával bohóckodnak, akik mind kutatnak, találkozókat szerveznek, hát hogyne. Ők a nagymagyarok 1%-a?:) Én főleg zsidózó, bohóckodó idétleneket látok, akik verik a mellüket, de semmivel nem tesznek többet az országért, mint én. Én fröcsögök?:D Lássuk csak, miket írtál eddig: „magyargyűlölő, tanulatlan tahó, degeneráltak”. Ez ugye nem fröcsögés?:) Gratulálok, pont az ilyenekre vonatkozik a kérdés, mint te. Érettségizz le, utána majd lenyugszol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!