Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lett ennyi nagymagyar...

Miért lett ennyi nagymagyar az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
Több volt osztálytársam is nagymagyar lett az utóbbi időben, pedig előtte nem érdekelte őket téma. Többségében olyan emberek, akiknek nem sikerült az iskola. Kijelenthető-e, hogy ez divat lett, és csak az életükkel elégedetlen emberek nagymagyarkodnak?
2011. szept. 29. 07:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Mi az hogy nagymagyar? Szerintem inkább fordítva, divat lett degeneráltnak lenni és utálni a hazát.
2011. szept. 29. 08:24
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Pl ha kicsit szétnézel akkor láthatod a következőt.

Van pár ember aki nap- nap után kidolgozza a belét, míg mások meresztik a t@küket és mégis szociális támogatások garmadát kapják. Ebből van elegük embereknek és sokaknak ez nem tetszik. A nagymagyar csoportok pedig az elégedetlenkedőket gyűjtik össze. Nem divat, hanem elkeseredés.

2011. szept. 29. 08:43
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Mert kinyílik (a nem létező bicska) a zsebembe, amikor valaki közli, hogy "Én utálom ezt a sz@r országot és itt is fogom hagyni amint lehet."

Akkor papám takarodj ki még most, ne neveltesd fel magad az állammal ne vidd el a fejkvótát az iskolában, stb.

2011. szept. 29. 09:07
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Nagymagyar? az mi?

Azokra gondolsz, akik próbálják összeszedni a "magyarságot", tehát a a A magyarokat, akik nem akarják hogy az országuk egy pár éven belül putri legyen (bele sem merek gondolni mi lesz itt 15-20 év múlva, a sok ovis bokszos felnőtt lesz és majd megy randalírozni, mert ugye viselkedni egy sem tud), és azokra gondolsz, akik nem tűrik, hogy 1 kis f a s z az ország élén megszabja, hogy na akkor aki 202e Ft-nál kevesebbet keresett idáig, az innentől keressen mégkevesebbet, mert ugye ne a gazdagtól vegyük már el azt a 10-20 ezer forintot... Nem divat, de elégedetlenség, az biztos. áááhh vacak már ez az ország..

2011. szept. 29. 09:09
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem divat "nagymagyarnak" lenni...

Minden délután szappanoperát, este meg híradót nézni, utálni a gyerekeket és a természetet, anyagiasnak lenni, nem házasodni, önzősködni, irigykedni mások életére, lehúzni a napi nyolc órát és nem tenni semmit a jövőért... Na, ez lett divat...

2011. szept. 29. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

"Akkor papám takarodj ki még most, ne neveltesd fel magad az állammal ne vidd el a fejkvótát az iskolában, stb."

Szerintem ha itthon hagynák boldogulni, és megfizetnék a szakmunkáját vagy épp a diplomájával, több évi tanulmányaival elvállalt munkáját, akkor nem fájna a feje, hogy miből legyen háza, vagy autója, vagy miből vegyen benzint, stb. Nem a hazát utálja senki sem, hanem a kormányt ami elnyomja a boldogulni vágyó embereket. Ki űznek minket külföldre. Nem baj, majd ittmarad az "alja" és Mo. pár éven belül putri lesz, egy nagy szemétdomb, visszajönnek a régi pusztító betegségek, stb. A kultúrális szitről meg ne is beszéljünk. Nah, ez Magyarország? ezt kell/lehet szeretni?!

2011. szept. 29. 09:11
 7/12 A kérdező kommentje:

„Mi az hogy nagymagyar? Szerintem inkább fordítva, divat lett degeneráltnak lenni és utálni a hazát.”

Kösz, a primitív fröcsögés nem érdekel. És mégis ki számít annak, tahókám?

„Mert kinyílik (a nem létező bicska) a zsebembe, amikor valaki közli, hogy "Én utálom ezt a sz@r országot és itt is fogom hagyni amint lehet."

Akkor papám takarodj ki még most, ne neveltesd fel magad az állammal ne vidd el a fejkvótát az iskolában, stb.”

És ki írt ilyet ?:D Neked meg gondok vannak az idegeiddel, vedd be a gyógyszered, és próbálj a kérdésre válaszolni.

„Nagymagyar? az mi?

Azokra gondolsz, akik próbálják összeszedni a "magyarságot", tehát a a A magyarokat, akik nem akarják hogy az országuk egy pár éven belül putri legyen (bele sem merek gondolni mi lesz itt 15-20 év múlva, a sok ovis bokszos felnőtt lesz és majd megy randalírozni, mert ugye viselkedni egy sem tud), és azokra gondolsz, akik nem tűrik, hogy 1 kis f a s z az ország élén megszabja, hogy na akkor aki 202e Ft-nál kevesebbet keresett idáig, az innentől keressen mégkevesebbet, mert ugye ne a gazdagtól vegyük már el azt a 10-20 ezer forintot... Nem divat, de elégedetlenség, az biztos. áááhh vacak már ez az ország..”

Azokra gondolok, akik Nagy-Magyarország matricával, és hasonlókkal bohóckodnak, és meg akarják mondani, ki a nagyobb magyar. Leírnád, ők mégis mivel tesznek többet az országért, mint pl te vagy én?

2011. szept. 29. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

12:04

Mi az, hogy primitív fröcsögés? Megkérdeztem, hogy mit értesz a ,,nagymagyar" alatt (merthogy ilyen fogalom nemigen létezik). Itt egyedül te fröcsögsz.

,,Azokra gondolok, akik Nagy-Magyarország matricával, és hasonlókkal bohóckodnak, és meg akarják mondani, ki a nagyobb magyar. Leírnád, ők mégis mivel tesznek többet az országért, mint pl te vagy én?"

Ők például annyival, hogy segítenek erősíteni a nemzeti öntudatot, az összetartást, ami nélkül egy nép halálra van ítélve (ld. országunkat és a több nyugati országot). Tanulnak, kutatják a történelmünket, kulturális találkozókat szerveznek, eljárnak közösen edzeni, hogy felkészüljenek arra, ha esetleg meg kell védeni az országot, a magyarságot.

Te pedig velük szemben feljössz gyakorikerdesek.hu-ra, elkezdesz fröcsögni, kötekedni, és leszólsz másokat. Már a válaszod első mondata elárulta, hogy egy tanulatlan tahó vagy (ahogyan te mondanád), akinek csak az ilyesfajta provokáció okoz némi örömet. Vagy csak simán magyargyűlölő vagy, a végeredmény ugyanaz: több kárt okozol, mint hasznot.

2011. szept. 29. 18:30
 9/12 A kérdező kommentje:

válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:30

Picim, eddig is sejtettem, hogy nem vagy egy észlény, de most már látom, hogy nálad nagyon komoly gondok vannak. Semmi baj, türelmes vagyok, szívesen elmagyarázom többször is neked.:D Tehát akik Nagy-Magyarország matricával bohóckodnak, akik mind kutatnak, találkozókat szerveznek, hát hogyne. Ők a nagymagyarok 1%-a?:) Én főleg zsidózó, bohóckodó idétleneket látok, akik verik a mellüket, de semmivel nem tesznek többet az országért, mint én. Én fröcsögök?:D Lássuk csak, miket írtál eddig: „magyargyűlölő, tanulatlan tahó, degeneráltak”. Ez ugye nem fröcsögés?:) Gratulálok, pont az ilyenekre vonatkozik a kérdés, mint te. Érettségizz le, utána majd lenyugszol:)

2011. szept. 29. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Te meg vegyél vissza a semmire nagy arcodból. Majom.
2011. szept. 30. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!