A mai neo-kunok románok szerbek bosnyák török-kori migránsok leszármazottai a Kunságban?
A mai neo-kunok románok szerbek bosnyák török-kori migránsok leszármazottai, akik politikai anyagi érdekekből számításból lettek új-kunok a török háborúk után? (Redemptio Mária Terézia alatt)
Érdekes cikk itt olvasható: [link]
érdemes a török hódoltság korszakát és a jászkun redemtio szekciókat elolvasni a cikkben.
Te ide jársz hazudni? Hihető családfa. A Kunok nem voltak nemesek hogy családfájuk legyen. HA valaki nemesi jogot kapott, az megszűnt kunnak lenni, és földet sem a Kunságban kaphatott. NEm nagyon voltak családnevei a parasztoknak pásztoroknak a 18.sz előtt.
"A Habsburgoknak köszönhetjük a legtöbb rosszat,elvették a jogainkat,így is érzünk irántuk."
Dehogy, migráns őseid a Habsburgoktól kaptak kiváltságokat (REDEMPTIO) , a magyar parlament vette el a kiváltságotokat 1876-ban egy közigazgatási reform keretében. Ezek ellenőrizhető tények.
A krími tatárok írtották ki az eredeti mongoloid sárga nagyrasszhoz tartozó kunokat, és ezzel lehetővé tették később hogy balkáni őseid bevándoroljanak.
Veled ellenben engem érdekel a populációgenetika, (csináltattam tesztet is 23andme) és tudom hogy a románokban és keleti szlávokban van csak türkökre és egyéb mongoloid népekre jellemző ázsiai marker pár százalékban, de a magyarokban nincsen, mert azok teljesen fehéremberek.
Te nem vagy normális abban amit írtam egy szó sem volt arról,hogy nemesi családból származ
nék idióta!De köszönöm,hogy megelúlegeztet!
"A krími tatárok írtották ki az eredeti mongoloid sárga nagyrasszhoz tartozó kunokat,"
Az nem baj hogy a kunok nem mongoloid sárgák? A türk népek átmenetet képeznek a fehér és a mongoloid rasszok között.
Ha léteznének kunok, akkor annak a genetikában is látszania kellene, és a kinézetben, ugyanis ők a mongoloid nagyrasszhoz tartoznak, ami olyan távol áll kinézetre és genetikailag az európai fehérektől mint a fekete afrikai négerek.
Fura Balkán-forma, azaz romános szerbes bosnyák kinézetű emberek pedig tömkelegével vannak a kunságban.
A valóság pedig az amit a cikk is leírt, kiirtották őket, és helyükre balkáni migránsok érkeztek.
Egyeseknek ez fáj, vagy esetleg szégyenlik az idővel elmagyarosodott identitású szerb-román-bosnyák felmenőiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!