Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » FONTOS! Olyan szomorú vagyok,...

FONTOS! Olyan szomorú vagyok, mert az egész osztályom azt hiszi, hogy egy stréber okoskodó vagyok, pedig ez nem igaz! MIT tegyek?

Figyelt kérdés

Igaz ezen nincs sok kifejteni való, de elmondom... Mivel okos vagyok és tanulok (ami az osztályomról nem mondható el) és ezért úgy gondolják, hogy stréber vagyok. De én nem akarom, hogy azt higgyék!!!! Sajnos anyukám kiveri belőle a tanulást, úgyhogy lazításról szó sincs. Most megyek 8.-ba és beszeretném bizonyítani, hogy nagyot tévedtek. Sajnos van még egy probléma, hogy én vidéki vagyok....

ÖTLETEK???

2010. júl. 5. 08:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
mármint az osztálytársak szemétládák....
2010. júl. 5. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg stréber vagy, és menthetetlen. Jó szándékkal írtunk egy csomó választ, te pedig semmi értelmeset nem tudsz belőle leszűrni. Te nem okos vagy, hanem egy kiállhatatlan nyalógép. Tudod mit? Most már nem finomkodok: egyszer még ezért nagyon meg fognak lincselni az öltözőbe. És még inkább tudod mit? Meg is fogod érdemelni.

Mi az, hogy bárcsak megtudná minden tanár, hogy a többi gyerek milyen? Olyan, amilyen a gyerekek már évszázadok óta! Te vagy, aki retard ezen a téren. Persze, hogy csak ki akarnak használni, még jóhogy! Nálunk is volt (hozzáteszem, 15 éve) a suliban ilyen, szerinted hol van most? Nagyon sokat képzelt magáról, színötös volt és rinyált, ha 4-est kapott, nyalt, köpött, spionkodott, aztán megpakolták párszor, és rögtön tudta, hol a helye! Hehe. Most bruttó 100ért egy bankban adminisztrál.

Sok sikert az élethez, öcsisajt, szükséged lesz rá!

2010. júl. 5. 10:32
 13/15 A kérdező kommentje:
annyira sajnálom, most hogy visszaolvastam, hogy mit írtam, dühös vagyok magamra, én tényleg nem ilyen vagyok.... pont ilyen az egyik osztálytársam amit leírtál, de én nem szoktam nyalizni, nem rinyálok semmi, csendben elfogadom a rosszabbat... ANNYIRA SAJNÁLOM!!!!! mamám mondta, hogy nagyon kitudok térni a hitemből... ANNYIRA SAJNÁLOM!!!! de röstellem magam...
2010. júl. 5. 10:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de veled van a probléma.

Én is okos, jó tanulónak számítottam, még szakközépben is, sokszor kértek tőlem segítséget, hogy súgjak órán, satöbbi, én voltam az egyik "ész" - de emellett jó barátaim is voltak a többiek. Nem néztem le őket, mert nem olyanok a képességeim mint nekem, mert hülyék, mert nyalnak a tanároknak, pedig engem is bántott olykor, hogy azt gondolják rólam, stréber vagyok (hozzáteszem, nem voltam én olyan jó tanuló, amolyan 4-es, csak épp mindenre ki tudtam vágni a választ, és a műveltségemnek köszönhettem a jó jegyeket).

Aztán az érettségit tapsviharban vettem át, még az azt követő bulin, félrészegen és gratulációkat kaptam.

Azért, mert én nemcsak az okos voltam, aki felsőbbrendűnek képzeli magát, hanem aki szeretne velük barátkozni. Mert bennük is van tiszteletre és szeretetreméltó tulajdonság, csak 13-14 évesen még rettentően gyerekek vagytok ahhoz, hogy ezt átlássátok.

de tessék, rengeteg tanácsot kaptál. Te is közelíts feléjük, szünetekben felejtsd el az előítéleteiket, és ha tényleg olyan jófej vagy, akkor mutasd meg nekik.

2010. júl. 5. 11:37
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 5. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!