A magyarországi zsidóságra mennyire jellemző a magyarellenesség?
Személyesen sosem tapasztaltam ilyesmit, de egyes körök szerint a zsidók képtelenek megférni a többségi társadalommal. Állítólag megvetik, lenézik a magyarokat és a mai napig kollektíven utálnak mindenkit a holokauszt miatt.
Szerintetek ez mennyire lehet igaz?
9
Ha a magyar népcsoport "elárulta" a zsidóságot, akkor mit csinált az amerikai zsidóság a sajátjaival? Megmenthették volna őket -pénzbe került volna-, mégse tették. El volt jól tervezve.
A hazai zsidóság is ragaszkodott a javaihoz, azok, akik pénzzé tették mindenüket, volt elég pénzük-idejük, hogy külföldre menjenek.
És igazán szemétség PONT a magyarokat sarazni, amikor szerte Európából PONT azért jöttek Mo-ra, mert akkor úgy nézett ki, hogy Mo-on át lehet vészelni a háború végéig. Ami majdnem sikerült is, erre pont ránk akarják tolni az egészet.
Marhajó, hogy végülis a németek megnyertek mindent, amit akartak, mi meg még többet veszítettünk. Még a zsidók is itt maradtak és követelőznek most is és mindörökké.
Tudom már régi kérdés, de most tévedtem ide.
Aki azt írta, hogy az ismerősei szégyellik, hogy zsidó, annak üzenem, hogy NE szégyelljék! Ez a legnagyobb butaság! A zsidóságra büszkének kell lenni, én ugyan nem vagyok zsidó, de nagyon tisztelem a zsidókat, ők általánosságban sokkal értelmesebb emberek, mint a nem zsidók. Ezt el kell fogadni! Az antiszemitáknak üzenem, hogy nem gyűlölni kell, meg megsemmisíteni őket, hanem tanulni tőlük!
Antiszemitáktól kérdezném, hogy tudják ők azt, hogy mennyi mindent köszönhetünk a zsidóknak? Nagyon sok mindent. Például nem tudnátok ti sem számítógépet, okostelefont használni a jelenlegi formában, ha Neumann János zsidó feltaláló nem találja fel a számítógép működésének elvi alapjait. De ez csak egy példa.
Szóval minden zsidónak üzenem, hogy legyetek büszkék a zsidóságotokra! És ha ha tudjátok vállaljátok is fel, bár tudom nehéz, mert sok a buta, primitív ember, aki nem tudja ezt hová tenni, de én sok erőt kívánok nektek!
14
Hát persze. A zsidók legyenek büszkék a származásukra a saját országukban, amiért nem megharcoltak, hanem másoktól szerezték ősi szokás szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!