Tudtok mondani nemsemleges magyar neveket?
Figyelt kérdés
Olyan nevek érdekelnének, amelyeknek nincs kifejezetten idegen hangzásuk. Nem baj, ha nem anyakönyvezhető a név.2019. márc. 26. 13:54
4/20 Metionin válasza:
Magyarul elvileg nem fogadnak el olyat ami nemsemleges, emiatt nem fogsz találni. Max becenevet mint a fentebb írt Gabi.
5/20 anonim válasza:
Főleg beceneveket tudok:
Roni (Áron, Veronika)
Kokó (Kornél, Kornélia)
Zizi (Zalán, Zita)
Alex (Alexander, Alexandra)
Kiki (Krisztián, Kira)
Viki (Viktor, Viktória)
Vali (Valentin, Valentina, Valéria)
6/20 anonim válasza:
Külföldön az Andreát szokták fiúknak adni. Állítólag férfiast jelent. Van Andrea Bocelli, ő pasi, meg a Vad angyalban Andrea lány volt. Meg nem néztem most a nemzetiséget, de nemtom müxik -e ez a név valamelyik országban mind2 nemként.
7/20 anonim válasza:
"Külföldön" biztos nem, max Olaszországban. (Esetleg a hasonló nyelvű országokban).
Angliában lány az Andrea. Ez országtól
(Nyelvtől) függ.
8/20 anonim válasza:
Külföld az jó hely, és mindig máshogy néz ki mikor megyünk:) Egyébként nem akartam megnézegetni, hogy külföldön pl melyik országról, országokról van szó:) #lustaisvagyokvalamelyestmeglenyegtelenisvoltamugyegyszintig:Dmarmintszamomra:D:D
9/20 anonim válasza:
*szal meg aki akarja, utána néz:):):)
10/20 anonim válasza:
Az András megfelelője olaszul az Andrea ("andréja" fonetikusan, meg jó kis akcentussal, de kb. ez a kiejtése.) Ami más országokban nem "müxik."
Kérdezőnek: nekem is az Alex meg a Gabi ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!