Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek a holland csajok?

Milyenek a holland csajok?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy, Franciao.-ban szépek, Angliában is. De Hollandiában???

Ha valaki aki látott már sok holland csajt írjon véleményt!

THX

2010. júl. 2. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az atlagos holland lanyok, hangosak (ezt lehet valaki kozvetlensegnek veszi), vedelnek, mint az allatok, szokek ez igaz az is, hogy magasak, valamint koverek a sok hagelslagtol es patat-tol, persze lehet, hogy csak rossz kornyeken lakom (Haga).
2011. febr. 19. 23:34
 12/12 anonim válasza:

en azert egy par kommentezot megcafolnek.

a holland lanyok kb,18 evs korukig jol neznek ki,aztan hirtelen asszony fejuk es testu lesz,es mire oregek lesznek mar nem tudod megmondani egy parrol,hogy melyik a feri es melyik a no.7 ev elek itt es embertelen rondak az eset 90%ban.tudom a magyar lenyok iqja se egy atom fizikuse de ok legalabb tudja ,hogy hollandia eurobaban van nem ugy mint a holland csajok.jo par discoban(:)) probaltam dumalni veluk +persze azon kivul is es extra sotetek,mostansag meg mar kicsit rasszistak is,nem nagyon allnak szoba kulfodiekkel es nagyon lenezik azokat akik nem turistak hanem ott elnek.szerintem durvan vettekednek csunyasagra az angol csajokkal!

2011. okt. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!