Milyenek a holland csajok?
Azt tudom hogy, Franciao.-ban szépek, Angliában is. De Hollandiában???
Ha valaki aki látott már sok holland csajt írjon véleményt!
THX
Hát főleg a fiatalabbak meglehetősen kicsi rövidtávu memoriával rendelkeznek, ez biztos.
Amugy fölösleges sztereopitiákat gyártani.
Hát ha az angolok tetszettek, akkor a hollandokat imádni fogod.
De gondolom Londonban jártál, ahol mindenféle ember van, majdnem az angol a kisebbség--
Meg fogsz lepődni! A holland lányoknak a lábuk között van egy nyílás. Sokan közülük az ott vadul burjánzó szőrt eltávolítja. Ez a nyílás vélhetőleg táplálkozásra is szolgál. A megfigyelések szerint húsevő, répára, egyéb zöldségekre ritkán fanyalodik.
A mellkasukon nagyjából szimmetrikusan két nagyjából egyforma kúphoz hasonló képződmény van, amely az evolúció során az utódok táplálására szolgál. A táplálás után többnyire a kúp zacskó alakúra vált, és közeledik a köldökhöz.
Általában csinosak és közvetlenek,sokkal kedvesebbek általában ,mint a magyar lányok.Olyan "kiemelkedő" szépségek nem nagyon vannak,mint itthon,de alapjában véve nem rosszak.
tudom,hogy ezt nem kérdezted de szerintem nagyon nem szépek az angol és francia lányok......
Magasak, általában nagy combjuk és fenekük van,Formás vádlijuk,vékony derekuk...De különböző...
A legtöbb világos hajú és kék/zöld szemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!