Miért csinálhatták? Csajok ezt
Figyelt kérdés
ma mentem és két csaj utánam fütyült többször és röhögtek ,
gúnyolódni akartak vagy tényleg bejöttem nekik vagy mit akarhattak?
2011. okt. 20. 17:53
2/7 anonim válasza:
F@sza gyerek vagy. Így közölték.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak jó heccnek tartották.
4/7 anonim válasza:
Namost mar tudod, hogy milyen kerdesekkel vannak teli azok a csajok, akik utan a palik futyulnek. Gunyolodnak, vagy bejonnek nekik?
5/7 anonim válasza:
Kortól, stílustól, öltözködéstől és a járásodon múlik... Ha nem vagy az az antiszoc gyerek és ápolt vagy, akkor még az is lehet, hogy bejöttél neki, de az is lehet, hogy csak egy dilije volt valamelyik csajnak és ezért volt...
6/7 anonim válasza:
sz.rd le, idióta csitrik, nem tudnak viselkedni.
23L
7/7 anonim válasza:
Manapság a nők veszik át a férfiak szerepét o.O kész agyrém. Én nő létemre sosem fütyülnék egy fiúnak xD. Bár lehet, hogy csak azért volt, hogy mert a reakciódra voltak kíváncsiak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!