Ti gusztustalannak tartjátok az ilyesfajta megkülönböztetést?
https://www.youtube.com/watch?v=yD5glIyjRMk&t=0s
Őszintén, nekem a gyomrom kifordul az ilyen polkorrekt dolgoktól.
Félreértés ne essék, nem vagyok rasszista. Azt gondolom, hogy jó céllal készülnek az ilyen videók, de még is többet ártanak vele mint használnak. Azt a tudatot erősítik, hogy "én fekete vagyok, másabb vagyok mint a többi" .
Ti mit gondoltok erről?
Mi mást tehetnének?
Ott is létezik a fekete réteg, amivel nem lehet mit kezdeni. 13%-át teszik ki a népességnek, de az erőszakos bűntettek majdnem hármonegyedéért felelősek és a börtönök majdnem felét feketék lakják. Honnan ismerősek ezek a számok? Itthon sem ismeretlen egy kisebbség, amivel nem lehet mit kezdeni.
Maradnak ezek a motivációs reklámok, hátha változik valami. Inkább oktatják őket ingyen, csak illeszkedjenek már be. Jutalmazzák a feketéket alkalmazó munkahelyeket, csak dolgozzanak. Szélesebb körben elérhetővé teszik az egészségügyi ellátást, hogy a képzetlen minimálbéres munkaerő is részesüljön belőle.
Közben persze a fejükre nő a mexikói probléma, akik a közvetlen "riválisai" a képzetlen fekete tömegeknek a munkaerőpiacon, szóval ez is csak egy reménytelen próbálkozás, miközben a fekete népesség is csak szaporodik a semmire. Tulajdonképp ők is maguknak köszönhetik, ahogy mi is.
Én szeretem az ilyeneket. A rassz-keveredést propagáló videókat is, a politikai "botrányokat", a tüntiket, főleg ha erőszakossá fordulnak, a transzikat és a végtelen számú nemi identitást (hiszen a férfi és nő végpontok között végtelen számú nemi identitás van, szerintük), meg azokat is, akik se nem férfiak, se nem nők. Szeretem a háborúkat a Közel-Keleten, a nemzetközi, személytelen, a semmire végtelen mennyiségű pénzt nyomtató bankokat, a feminizmust, a meleg jogokat, a Federal Reserve-et, az Uniót, Amerikát, Izraelt, az atomfegyvereket, minden és mindenki törleszthetetlen eladósodását, a bevándorlást, az ateizmust, a keleti nyomort és a nyugati (sosem elég) fény-űzést, és így tovább, és így tovább...
Minél több ilyen van, minél intenzívebb, hatásosabb, minél gyorsabb, annál hamarabb összeomlik és elpusztul az egész modern világ, és visszatér a rend, a szellemiség, és a hierarchia.
Ha pedig nem, akkor ahogy mondani szokás:
"If my comrades are not destined to rule the world, then away with it! A shower of atom bombs upon it and in place of its meaningless chatter about 'love' and 'peace' the voice of the howling wind over its ruins."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!