MIÉRT törlik pár napja a VICCES kommenteket?
Pár napja látom hogy rendszeresen eltünnek a humoros hozzászólások-kb mióta ezt a "jelentem" gombot odarakták oldalra.Így mi értelme?A válaszok a rengeteg ember hozzáállását jelentik,ami szintén egy fajta "vélemény".
Arról nem is beszélve hogy néha olyan megjegyzések is vannak amiktől az ember fetreng a nevetéstől.Nekem is volt olyan kérdésem amire rengeteg baromságot írtak,de na és?!Tök jót szórakoztam!Végül is ezért is járnak ide,szórakozni.Ha van 10 perced milyen jókat lehet derülni egy két ökör válaszon.De mostantól ez nem lesz?Valakinek nem tetszik a poén, "bejelenti" és simán kitörlik?Nektek mi a véleményetek?
emlékeztek: régen volt egy mókás reklám.
focimeccsen mondta a kapus:
"asszongya a bíró, hogy a wick attemfrei nem csak segít, ha fáj a torkom, hanem az orromat is tisztíccsa. Az orrom! soha....
aztán valami beszűkült agyú tanár betelefonált és kijavították a reklámot: "tisztítja..."-ra.
Tehát azonnal elvették a reklámból az egyetlen dolgot, ami miatt a reklám jópofa volt.
Kell ez?
Mosta valahogy ugyanígy tesznek itt it a humoros kommentek törlésével.
Jó a trágár anyázókat tényleg töröljék, de a humor az kell az élethez. Ne legyünk már ilyen demagógok. De azt is megnézném, aki ezeket jelenti a moderátornak.
a temetéses link télleg morbid, de én is szakadtam.
éhenhalnak a fuckyeah szerkesztői emiatt a hülye "köpök a moderátornak" gomb miatt.
tiltakozzunk!!! szemétség, h kitörlik. sokan tényleg röhögni járnak ide, vagy beszólni. utálom az ilyen fontoskodó, komolykodó nyomoroncokat.
Szerintem ez se rossz. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__960672-mi..
Mostantól csak a moderátorok fognak jól szórakozni? Mi nem?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!