MIÉRT törlik pár napja a VICCES kommenteket?
Pár napja látom hogy rendszeresen eltünnek a humoros hozzászólások-kb mióta ezt a "jelentem" gombot odarakták oldalra.Így mi értelme?A válaszok a rengeteg ember hozzáállását jelentik,ami szintén egy fajta "vélemény".
Arról nem is beszélve hogy néha olyan megjegyzések is vannak amiktől az ember fetreng a nevetéstől.Nekem is volt olyan kérdésem amire rengeteg baromságot írtak,de na és?!Tök jót szórakoztam!Végül is ezért is járnak ide,szórakozni.Ha van 10 perced milyen jókat lehet derülni egy két ökör válaszon.De mostantól ez nem lesz?Valakinek nem tetszik a poén, "bejelenti" és simán kitörlik?Nektek mi a véleményetek?
Szerintem ez nagyon jól van így!
Ez az oldal NEM szórakozásra való, hanem arra, hogy az ember feltegyen egy kérdést, és megkapja rá a válaszát más emberektől...
Ha röhögni támad kedvem, akkor megnézem a Jóbarátokat, vagy valamiféle vicckönyvet veszek a kezembe.
Esetleg annyit változtatnék rajta, hogy csak a kérdező jelenthesse a neki nem tetsző válaszokat. De azért én bízom a moderátorok ítélőképességében, hogy tényleg csak a teljesen használhatatlan válaszokat törlik.
vannak olyan kommentek amik tényleg ütnek.és sírsz a nevetéstől, azokért tényleg kár.
De az eröltetett poén az nagyon szánalmas..
Kinek mi a vicces..!
Úgy kéne ezt, hogy mondjuk a kérdezőt IS zavarja, mert aztán még 1-2 másik ökörnek eszébe jut megismételni az újonnan felefedezettnek vélt poént...:)
Pár nap, hét után meg már a legtöbbre senki nem tér vissza, csak aki kérdésre keres, nem akar válaszolni, csak "hasznosít"
Engem kifejezetten idegesitenek ezek a "poénos" válaszok, leginkább akkor, ha a kérdező komoly/normális kérdést tett fel(azt meg kell hagyni, hogy 1-2 kommenten tényleg lehet röhögni..de sajnos ezek nagyon ritkák..)
Ha a "sunáznám" féle kommentekre gondolsz,akkor hála égnek, hogy törlik ezeket..
Engem kiejez
Itt a legelső komment HATALMAS! Remélem, hogy nem fogják törölni :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Én a vicces,eredeti "beszólásra gondoltam(aminek persze lehet éle) és nem a közönségesre,mint pl a "sunáznám".
Ezt a "nem nevetni járunk ide" hozzáállást kicsit pikirtnek és merevnek érzem,ahogy a jóbarátokat viccesnek nevezni is :)
Szerintem veszélyes az az ember akinek nincsen humorérzéke(és a jóbarátokat viccesnek tartja :)))
"Szerintem ez nagyon jól van így!
Ez az oldal NEM szórakozásra való, hanem arra, hogy az ember feltegyen egy kérdést, és megkapja rá a válaszát más emberektől... "
ha az oldal nem szórakozásra van, akkor a főoldalon miért van odaírva, hogy: "kellemes időtöltést kívánunk a honlap használatához".
Szerintem a kellemes időtöltésbe beletartozik a humor is, meg a mókás válaszok is.
Egyébiránt az kellene, hogy oda legyen írva, hogy "reméljük megtalálja a választ", vagy "hasznos válaszokat kívánunk"... vagy ilyesmi
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki szépen meglovagol egy feldobott mondatot, témát és nagyon jó frappáns humort csinál belőle.
Ez csak a beszűkült agyú matektanárokat zavarja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!