Miért mondják a pedagógusokra, hogy külön állatfaj?
Az én anyum (már dolgozott múzeumban teremőrként, most meg szakács) mesélte h mindig a pedagógusok a legnagyképűbb vendégek (tisztelet a kivételnek).
Mikor nem szóltak rá 10.-ik figyelmeztetésre se a gyerekekre, meg hogy ez ingyenes? mért nem ingyenes? hisz pedagógus vagyok..
Meg hogy milyen rövid a munkaidejük, norm. fizetés és még ők sírnak!!
elég szánalmasak vagytok. megnézném mihez kezdenétek tanárok nélkül. persze a ti 12-15éves korosztályotoktól nem lehet mást elvárni.
sokkal nagyobb állatfaj a diák aki szarik tanulni és csak randalírozni jár be az iskolába.
szóval ilyen, mint fölöttem :)))
"szánalmasak vagytok" lenéző, és felsőbbrendű a semmire.
Én pedagógus vagyok és semmiben sem különbözök a többi embertől. Teljesen átlagosan élek, gyermeket nevelek...
Szerintem inkább az a szánalmas, ahogy Ti, öntörvényű fiatalok így vélekedtek. Nem általánosítok, természetesen a fiatalok többsége tiszteli, becsüli a pedagógusokat. Csak ide nem jutott belőlük. Csak egyszer gondoljatok bele a tanár helyzetébe: ott ül vele szemben néhány renitens, nagyszájú diák, akik miatt még tanítani sem tud. Pedig ugye az lenne a dolga. De ha folyamatosan fegyelmeznie kell, akkor ez szinte lehetetlen. Ja és a szabadság. Attól, hogy nincs iskola, nekünk még rengeteg dolgunk van, bár Ti ezt nem látjátok.
"ma 11:53" -os vagyok és nem vagyok tanár.
ha beledöglenék se mennék tanárnak, pedig szívesen segítek az embereknek.
d egyrészt szar a fizetés
nincs semmi joga az embernek csak a hülyegyerekeknek
az idegeim végesek
respect azoknak akik ezek ellenére tanításra adják a fejüket, szar, h nincs meghálálva.
De akkor miért kell iskolán kívül a többi felnőtt embert is egzecíroztatni?
Mellesleg én kisdiák koromban is szenvedtem a tanároktól, pedig szorgalmas, jó tanuló voltam, csak hát ugye a kollektív büntetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!