Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják a pedagógusokra,...

Miért mondják a pedagógusokra, hogy külön állatfaj?

Figyelt kérdés
Vagy ezt még csak én hallottam?:)
2010. júl. 2. 11:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%

Az én anyum (már dolgozott múzeumban teremőrként, most meg szakács) mesélte h mindig a pedagógusok a legnagyképűbb vendégek (tisztelet a kivételnek).

Mikor nem szóltak rá 10.-ik figyelmeztetésre se a gyerekekre, meg hogy ez ingyenes? mért nem ingyenes? hisz pedagógus vagyok..

Meg hogy milyen rövid a munkaidejük, norm. fizetés és még ők sírnak!!

2010. júl. 2. 11:42
 2/23 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a választ!
2010. júl. 2. 11:44
 3/23 anonim ***** válasza:
59%
Mert, logikájuk a normális emberétől rendkívüli módon eltérő, én is hallottam már többször a kifejezést, de egyet is értek vele. Például 4-est kaptam egy olyan tárgyból, amiből full hármasra álltam és be se jártam az utolsó négy órára (csak 8 igazolatlanom volt:P), viszont egy másik tárgyból 1 egyesem volt meg még vagy 4 négyesem + félév négyes, abból meg hármast kaptam, na ezért külön állatfaj a tanárok...
2010. júl. 2. 11:44
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Hálát adok a sorsnak, éppen ma költözött el a szomszédból a tanárnő. rendkívül különc volt. Nem lehetett vele abszolut tárgyalni. Sokszor nem is köszönt. De a gyerekét állandóan piszkálta, és csúnyán beszélt vele. Komolyan nagyon örülök, hogy elment!
2010. júl. 2. 11:47
 5/23 anonim ***** válasza:
28%
Mert öntörvényűek és nagyképűek a semmire. Mert mindenki lenézi őket, és ezt kompenzálva a gyerekeken élik ki magukat, és megszokva a felsőbbrendű stílust, ezt más felnőtt embertársaikon is előszeretettel alkalmazzák. Ezt már a fősulin tanítják amúgy, már a hallgatók is nagyképűek,holott mindenki nevet a hátuk mögött :)) Valamint ilyen-olyan szünetek, vakáció, napi pár óra munka és még sírnak a fizetés miatt.
2010. júl. 2. 11:47
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

elég szánalmasak vagytok. megnézném mihez kezdenétek tanárok nélkül. persze a ti 12-15éves korosztályotoktól nem lehet mást elvárni.

sokkal nagyobb állatfaj a diák aki szarik tanulni és csak randalírozni jár be az iskolába.

2010. júl. 2. 11:53
 7/23 anonim ***** válasza:
18%

szóval ilyen, mint fölöttem :)))

"szánalmasak vagytok" lenéző, és felsőbbrendű a semmire.

2010. júl. 2. 11:55
 8/23 anonim ***** válasza:
87%

Én pedagógus vagyok és semmiben sem különbözök a többi embertől. Teljesen átlagosan élek, gyermeket nevelek...

Szerintem inkább az a szánalmas, ahogy Ti, öntörvényű fiatalok így vélekedtek. Nem általánosítok, természetesen a fiatalok többsége tiszteli, becsüli a pedagógusokat. Csak ide nem jutott belőlük. Csak egyszer gondoljatok bele a tanár helyzetébe: ott ül vele szemben néhány renitens, nagyszájú diák, akik miatt még tanítani sem tud. Pedig ugye az lenne a dolga. De ha folyamatosan fegyelmeznie kell, akkor ez szinte lehetetlen. Ja és a szabadság. Attól, hogy nincs iskola, nekünk még rengeteg dolgunk van, bár Ti ezt nem látjátok.

2010. júl. 2. 12:04
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

"ma 11:53" -os vagyok és nem vagyok tanár.

ha beledöglenék se mennék tanárnak, pedig szívesen segítek az embereknek.

d egyrészt szar a fizetés

nincs semmi joga az embernek csak a hülyegyerekeknek

az idegeim végesek

respect azoknak akik ezek ellenére tanításra adják a fejüket, szar, h nincs meghálálva.

2010. júl. 2. 12:06
 10/23 anonim ***** válasza:
73%

De akkor miért kell iskolán kívül a többi felnőtt embert is egzecíroztatni?

Mellesleg én kisdiák koromban is szenvedtem a tanároktól, pedig szorgalmas, jó tanuló voltam, csak hát ugye a kollektív büntetés...

2010. júl. 2. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!